• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Apropos rozwoju. Mój Adaś natomiast płacze jak słyszy wysokie dźwięki tj płacz dziecka, szczebiotliwy głos, ujadanie psa, instrumenty piskliwe. A dziś dał w kość. Przez cały dzień spał tylko w sumie może 15 min i strasznie marudny. Zwalam to na zastrzyki wczorajsze.
Z innej beczki.mamy dziś rocznicę ślubu..ósmą. Tzn chyba tylko ja mam. Mąż cały dzień jedyne co powiedział do mnie, to pytanie gdzie idę, jak chciałam chwilę ochłonąć na świeżym powietrzu. A tak komputer, komputer, komputer. Więc ja też posiedzę z Wami z lampką wina

reklama
salamandra=sto lat, w szczesciu i miłości.
i nie przejmuj się , ja tez niedawno w ten sam sposób obchodzilam rocznice. wrrrrrrrrrr te chłopy!!!!!!!!!!!!!!!!!

yort.jpg
ode mnie e- prezencik :)

Ostatnia edycja:
Salamandra no to zdrówko, a tak na serio to życzę Wam dużo miłości

Dla pocieszenia powiem Ci, że w tym roku obchodziłam rocznicę w szpitalu.
Pielęgniarki zachowały się super i zrobiły nam prezent, dostaliśmy buteleczkę małą z Aventu oraz wariatki zrobiły śmieszne dodatki, dokleiły zwykły gazik na suchość i gazik Leko na nawilżenie :-D

Moja na razie boi się blendera i odkurzacza. Chociaż dziś mąż trzymał małą na rękach a ja odkurzałam i nawet się nie skrzywiła. Ale blender i tak ją przeraża.

u nas jest identycznie.

wczoraj Kostka zasnela o 19ej, o 23ej przebudzila sie na szybkie am. Pospala do 2:30.
nakarmilam ja, ale juz mi sie nie chcialo odkladac jej do lozeczka.
Spala z nami do 7ej...

bosko!

zastanawiam sie, czy ona nie budzi sie w nocy z zimna.
tez juz sie zastanawialam nad tym, i od 2 nocy pod spiworek zakladam jeszcze polspiochy. Z tym ze nadal czasem w nocy ma zimne lapki, ale karczek normalny. Dzis nakryje ja jeszcze kocykiem...

Katik jeśli macie miejsce w sypialni, to przenieście łóżeczko Poli do sypialni. Może Córci smutno, że mamy i taty nie widzi jak w nocy się przebudza :).
U nas lozeczko jest od samego poczatku w naszej sypialni. 6 miesiacy wszystko bylo ok, a teraz zaczela fiksowac....

Apropos rozwoju. Mój Adaś natomiast płacze jak słyszy wysokie dźwięki tj płacz dziecka, szczebiotliwy głos, ujadanie psa, instrumenty piskliwe. A dziś dał w kość. Przez cały dzień spał tylko w sumie może 15 min i strasznie marudny. Zwalam to na zastrzyki wczorajsze.
Z innej beczki.mamy dziś rocznicę ślubu..ósmą. Tzn chyba tylko ja mam. Mąż cały dzień jedyne co powiedział do mnie, to pytanie gdzie idę, jak chciałam chwilę ochłonąć na świeżym powietrzu. A tak komputer, komputer, komputer. Więc ja też posiedzę z Wami z lampką wina
Przykre to...
Kolejnych rocznic zycze znacznie szczesliwszych!

reklama
Melduję się na chwilkę.
Niestety nie dam rady nadrobić bo mam dużo pracy.
Salamandra wszystkiego naj z okazji rocznicy. Oj te chłopy! Mam nadzieję,że mąż jednak ma jakąś niespodziankę dla ciebie :)
S060_big.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry