Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
he he he pociesz go że skoki sie zaczynają... ale ja tam wole F1...byle do marca
Co do ubierania to też mi się to tak widzi. A że z ciepłego na chłodne trochę owiało... no cóż... mówi się trudno ;-)
Hit dnia: M. dostał propozycję prowadzenia internetowego kursu o podrywaniu, dla małolatów, będzie sprzedawany za 8zł/miesiąc bądź w opcjach półrocznych. Wraz z zaprzyjaźnionym kumplem - specjalistą od reklamy w google - uważają, że zarobią na tym milion. OptymiściMnie nie zostało nic jak im powodzenia życzyć ha ha ha Ciekawa jestem, cóż oni tam nawypisują?
![]()
Witam,ja corka marnotrawna...Mam nadzieje,ze od dzis bede mogla co jakis czas wpasc na strone i troche z Wami pogadac.
U nas..."gory i doliny",stad moja nieobecnosc i do tego nic sie nie usystemowalo,wiec...szkoda slow.Ale na szczescie mam dostep do internetu,w jakis sposob.
Mam nadzieje,ze do poczytania...pozdrawiamy,B i V
To tyle co u nas..przepraszam, że tak dobijająco ale chwilowo tk się czuje- optymizm wrodzony chwilowo zdechł.
Aniam Ty to wogóle widzę zapaleniec i wierny kibic F1 :-)
ooo! to będzie miał co dzieciom opowiadać
Witam,ja corka marnotrawna...Mam nadzieje,ze od dzis bede mogla co jakis czas wpasc na strone i troche z Wami pogadac.
U nas..."gory i doliny",stad moja nieobecnosc i do tego nic sie nie usystemowalo,wiec...szkoda slow.Ale na szczescie mam dostep do internetu,w jakis sposob.
Mam nadzieje,ze do poczytania...pozdrawiamy,B i V
witamy z powrotem; ;-)
Ja tam ani skoków nie lubie ani F1; siatkówkę mogę całymi dniami oglądać i koszykówkę!!!
piknie dziś na dworku było to i się trochę pospacerowalo. no ityle w tamacie co u nas.