reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Aga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plis na kulinarny wstawiaj! Ja mam aronii od zarąbania i jedyne co mi przychodzi do głowy to mrożenie tego ustrojstwa i zajmuje mi to pół zamrażarki....
musze autorke podpytac, bo ja tylko pije:-D
ale popieram Aniam, zrob sok- jest mega dobry! JA Sebkowi od niedawna daje zamiast tych soczkow i herbatek ze sklepu i pije duzo chetniej:-)

witam sie i znikam skonczyc sprzatanie zanim malz z pracy wroci, bo na zakupy potem lecimy. milej soboty zycze:tak::-)

Agnieszka - sok z aronii zrób

musze autorke podpytac, bo ja tylko pije:-D
ale popieram Aniam, zrob sok- jest mega dobry! JA Sebkowi od niedawna daje zamiast tych soczkow i herbatek ze sklepu i pije duzo chetniej:-)

witam sie i znikam skonczyc sprzatanie zanim malz z pracy wroci, bo na zakupy potem lecimy. milej soboty zycze:tak::-)

A jak robicie taki sok?? I czy można zrobić go z zamrożonych wcześniej owoców?? Bo na razie to aronie dodaję do kompotu jak gotuje... a dzisiaj wyjęłam z kompotu jabłko i kilka aronii właśnie i potraktowałam aronię blenderem do deserku dla M. Ale wcinał :-D

Hej hej

U nas powolne oswajanie z butla. MM nie wchodzi wcale, ale kaszki przez butle ida. Wiec nie ma totalnej masakry.

Tatusia zaraz oddelegowujemy na zakupy, bo ja niewyjsciowa jestem. I lenistwo , lenistwo, lenistwo.....

Milego weekendu!

Katik, a Ty odstawiasz cycusia na dobre ?

Bry,
no widzę, że u wszystkich dziś sprzatająco...dół zrobiony, teraz jeszcze góra, ale czekamy na tatusia, bo już mi się skończyły pomysły jak zabawiać marudę, aby tylko posprzątać !

miłego dnia !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry