AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witam i zmykam bo jakoś czas mi przez palce ucieka ostatnio :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

o 2.20 wylądowała u mnie w łóżku bo się przebudziła a ja nie miałam siły jej lulać by zasnęła więc ją położyłam do siebie i drzemałam a ona leżała i po 20 minutach patrze a ona śpi
to już druga taka noc. Czyżby tęskniła za mamą i temu się budziła by się przytuić, bo jak tylko brałam na ręce to ona w ciągu 5 min. zasypiała. Eksperymentu dzisiaj pewnie ciąg dalszy. Ja tesco juz zaliczylam i rybe zakupilam, dzieki za podpowiedz;-) A co do przekrecania, to Seb tez dlugo nie mogl zalapac, ale w koncu sie udalo. Ty go przekrecaj i zatrybi w pewnym momencie sam. A jak sie martwisz to niech go pediatra "sprawdzi", bedziesz spokojniejsza.o tak pogoda wstrętna-leje i leje...
Aga ja też muszę do tesco a nie chce mi się jak diabli
Mały dał mi dzisiaj popalić- spał dwa razy - raz jakieś 30 min drugi może z godzine....No i teraz już spi- szybko go wypluskałam i padł - nie zdążył nawet mleczka wyduldać....mam nadzieję że nie obudzi się za godzine na szamanko :/Przyzwyczaiłam się do jednej pobudki w nocy i niech lepiej tak zostanie.
Dziśpo raz pierwszy mały stanął na czworakach- trwało to może z minutkę ale się liczyMartwi mnie tylko że nie w głowie mu przekrety na plecki z brzuszka...