reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
czesc
my powczorajszej imprezie wyspani jak nigdy.
mały zrobil niespodzianke od kilku mies i ani razu nie plakal w nocy a obudził sie tylko 2 razy. szooook
zreszta w gosciach tez jak przyszla pora to pieknie spal mimo halasu.
aaa
i tez dołączam sie do odkrywczych mam : bo juz wiem o co chodzi z tym spaniem zly małego. bo u babci spi doberze a u nas nie do dzis. bo u babci spal pod grubasna pierzynką a u nas pod swoja koldra tez ciepla ale nie taka. wiec wpadla, na pomysl ze wezme nasza koldre letnią złoze na kilka czesci i go tak przykryje w nocy by byl taki opatulony, i SPAL JAK ZABITY. :))))
mam nadzieje ze o to mu chodziło.zobaczymy nastepne nocki.

dziewczyny jak zwykle zapracowane widze....
zdrówka dla mamus i dzieciaczków.

a my okolo poludnia zmykamy na zakupy:prezentowe dla chrześniaków, i Kacprowe krzesełko czas kupic, i szamanko tez dla Kacpra bo te kaszki to tak szybko ida i te kliki.....

Witam.
och jak malo do nadrabiania. :-)
czy u was też czuć już w powietrzu zimę? kurcze zawsze lubiłam tę porę roku ale jakoś w tym roku mnie przeraża, ja dziecko, wózek, droga i chodniki nieodsniezone, ... jesssssssssuuuuuuuuuuuuu

dziecie dzisiaj znowu spało do 7.40! :szok::-D o 2.20 wylądowała u mnie w łóżku bo się przebudziła a ja nie miałam siły jej lulać by zasnęła więc ją położyłam do siebie i drzemałam a ona leżała i po 20 minutach patrze a ona śpi :szok: to już druga taka noc. Czyżby tęskniła za mamą i temu się budziła by się przytuić, bo jak tylko brałam na ręce to ona w ciągu 5 min. zasypiała. Eksperymentu dzisiaj pewnie ciąg dalszy.

na 13 umówiłam się z koleżanką na rozmowe w sprawie pracy która mi zaproponowała. Mam nadzieję, że się dogadamy.

mam nadzieję, że chorowitki mają się dobrze.

Akaata 3mam kciuki zeby z ta praca sie udalo!

witam sie w ten jakze ochydnie mokry dzien. Dziecko mi dzis 2 godz spalo?! az kilka razy spr czy on jeszcze oddycha bo normalnie przeciez 20-40 min i koniec. a teraz dalej poleruje podlogi i radochy przy tym ma co niemiara. Musze sie przemoc i do tesco skoczyc, a to cale 3 min drogi ode mnie, tyle ze nie chce mi sie tak bardzo, ze chyba jednak Sz wysle...

Melduję że żyję ale Julik ma dzis też dzień marudy i non stop czegoś chce więc się tak bujam od niej poprzez wszystko co w domu trzeba zrobić...zaraz kapanko i kaszka...a potem usypianie..ehhh...
Miłego wieczoru :)

o tak pogoda wstrętna-leje i leje...
Aga ja też muszę do tesco a nie chce mi się jak diabli
Mały dał mi dzisiaj popalić- spał dwa razy - raz jakieś 30 min drugi może z godzine....No i teraz już spi- szybko go wypluskałam i padł - nie zdążył nawet mleczka wyduldać....mam nadzieję że nie obudzi się za godzine na szamanko :/Przyzwyczaiłam się do jednej pobudki w nocy i niech lepiej tak zostanie.
Dziśpo raz pierwszy mały stanął na czworakach- trwało to może z minutkę ale się liczy :)Martwi mnie tylko że nie w głowie mu przekrety na plecki z brzuszka...

Witam i ja;-)
Moja mała dla odmiany spała dzisiaj 3 razy po godzince.
Teraz za to szaleje i nie zamierza się kąpać.
Dopóki się porządnie nie zmęczy nie zamierzam kłaść jej spać, bo i tak nie zaśnie i będę biegać do łóżeczka co chwilę, więc lepiej niech teraz hopa-hopa porobi do upadłego;-)

Witam
Dziś pierwszy raz zostawiłam małą pod opieką taty i pojechałam do koleżanki. Zawsze brałam małą wszędzie ze sobą. A dziś nie chciałam jej ciągnąć. Nie było mnie 2 godziny, tatuś sobie poradził, mamusia odprężyła się i oderwała od codziennej rutyny.
Zapomniałam się pochwalić, że w końcu przeszliśmy na spacerówkę. Za bardzo jest ciekawa świata, żeby ją ograniczać i zmuszać do leżenia. A jak zasypia to i tak się rozkładam ją na płasko. Więc jest dobrze dla niej. W końcu przekonałam się do spacerówki!!!
Gosia26 Pisałam, że tak będzie ;-) super, że cała rodzinka poznała i pokochała małą, a zobaczysz jak będzie ciężko, jak będziecie musiały wrócić do domu. Sprawdź w tej aptece Dbam o Zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl, może będą te kremy i można złożyć zamówienie przez internet. Faktycznie nie miałyście wyboru z godziną lotu.
Kamisia moja przekręca się na wszystkie strony, jest taka ruszliwa. Z brzuszka na plecki i odwrotnie, ale i tak jeszcze nie raczkuje, więc podejrzewam, że jeszcze to potrwa. Coś tam niby próbuje się posuwać, ale to chyba jeszcze długa droga do raczkowania. Więc nie przejmuj się, wszystko w sowim czasie.
Akaata jak możesz lubić zimę? Brrrrr. Mogłabym przespać tę porę roku. Właściwie to lubię tylko zimę, będąc w górach na nartach.

o tak pogoda wstrętna-leje i leje...
Aga ja też muszę do tesco a nie chce mi się jak diabli
Mały dał mi dzisiaj popalić- spał dwa razy - raz jakieś 30 min drugi może z godzine....No i teraz już spi- szybko go wypluskałam i padł - nie zdążył nawet mleczka wyduldać....mam nadzieję że nie obudzi się za godzine na szamanko :/Przyzwyczaiłam się do jednej pobudki w nocy i niech lepiej tak zostanie.
Dziśpo raz pierwszy mały stanął na czworakach- trwało to może z minutkę ale się liczy :)Martwi mnie tylko że nie w głowie mu przekrety na plecki z brzuszka...
Ja tesco juz zaliczylam i rybe zakupilam, dzieki za podpowiedz;-) A co do przekrecania, to Seb tez dlugo nie mogl zalapac, ale w koncu sie udalo. Ty go przekrecaj i zatrybi w pewnym momencie sam. A jak sie martwisz to niech go pediatra "sprawdzi", bedziesz spokojniejsza.

Seb juz spi, na szczescie obylo sie bez akichs excesow. Dzis rano bylam bardzo niedobra matka i jak obudzil sie przed 8 to juz nie dalam mu zasnac. Mysle ze dzieki temu przesunely mu sie wszystkie drzemki w ciagu dnia i teraz tez wczesniej padl. Jutro tez tak zrobie, moze poskutkuje na dluzej...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry