filonka
Fanka BB :)
13-pojawiaj sie czesciej, u nas tez nic niby sie niedzieje ale poplotkowac mozna.
zdrowka
elve- niestety ale swoich wymiarow nie odnalazlam a jak i tak to ceny sa powalajace juz ta sama posciel na allegro jest o wiele tansza.szukam czegos do ok 100 zl (sorki ze tutaj o tym)
u nas dalsza atmosfera andrzejkowa. sasiadka wlasnie ode mnie wyszla. powyglupialismy sie z wrózbami ,2 lampki winka, ploteczki i wieczór zleciał.
mały slodko zasnal po wrazeniach. i mam nadzieje ze wczorajsza piekna noc sie powtorzy .
elve- niestety ale swoich wymiarow nie odnalazlam a jak i tak to ceny sa powalajace juz ta sama posciel na allegro jest o wiele tansza.szukam czegos do ok 100 zl (sorki ze tutaj o tym)
u nas dalsza atmosfera andrzejkowa. sasiadka wlasnie ode mnie wyszla. powyglupialismy sie z wrózbami ,2 lampki winka, ploteczki i wieczór zleciał.
mały slodko zasnal po wrazeniach. i mam nadzieje ze wczorajsza piekna noc sie powtorzy .
normalnie do domu jedziemy jakies 1.5h . więc się wkurzyłam wysiadłam i dawaj wracać do kolezanki na noc bo bez sensu jechać . Niby blisko podjechałam tramwajem i kawałek z buta było . ale zaspy po kolana , Szymek wył bo wiało i padało , ja z Olką w wózku ( parasolkę maclarena zabrałam bo przeciez tylko do koleżanki ) bez spiwora do wózka ( z ww. powodów ) Ola zawinieta w moją bluze w kurtce
dziś po nas przyjechał .
ale po drodze do kolezanki do śmiechu mi nie było wcale