Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a nasz mły szaleje po miesz za samochodzikiem na antenke. tatus kieruje a maly piszczy za nim nienadazajac za nim. i w taki sposob tata i syn maja zabawe.Moja ma zabawe ogladanie lampek z choinki i zostawiłam jej dwa łańcuchy do zabawy . ma przynajmniej rozrywke . Ale choinka jej się podoba .
Ja genaralkę robie raz na jakiś czas ale tak pokój po pokoju , jak mi się uda . także dlatego też na święta sie nie spinam . na szczescie zreszta mnie tylko ew, sprzatanie obchodzi bo gotuje i robi zakupy mąż .
Podział jakiś musi być
przypełzał, popatrzył, powiedział EJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ i heja z koksem, czyli szargolenie gałęzi i bombek :-) noooo jak ona przetrwa, to ja jestem duch... Kuba wróci z przedszkola i razem z bratem i zwierzyńcem ją wykończą :-)
Marta niestety rzadko zdarza się, żeby było tak jak sobie zaplanowaliśmy i wymarzyliśmy. Takie czasy, że robota musi być na pierwszym miejscu:-(