Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a nasz mły szaleje po miesz za samochodzikiem na antenke. tatus kieruje a maly piszczy za nim nienadazajac za nim. i w taki sposob tata i syn maja zabawe.
ja juz upieklam 3 ciasta. przygotowalam miesko na swieta.i ogarnelam kuchnie bo mly by sie niezle najadl zbierajac okruchy z podlogi.
na jutro zostaly salatki, zupa swiateczna i wigiili, chyba wstane o 5 by z tym sie wyrobic razem z malym.

Choinka może byćprzypełzał, popatrzył, powiedział EJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ i heja z koksem, czyli szargolenie gałęzi i bombek :-) noooo jak ona przetrwa, to ja jestem duch... Kuba wróci z przedszkola i razem z bratem i zwierzyńcem ją wykończą :-)
Teraz Mały i Co (czyli pies z kotem) grzecznie poszły spać... co za zgodność, ale wcześniej szalały mi tu zbóje i to MAKSYMALNIE!![]()
pełna asekuracja he he ja raczej nie o tym myslalam, bo do tego ze meza nie ma juz przywyklam...planowalam ze w te swieta Olka bedzie broic, raczkowac,pelzac itp, ze bedzie jakos samodzielna a tymczasem jest jak jest...znowu bede zadawac sobie pytanie czemu ona ale odpowiedzi i tak nie poznam...
jeszcze bedziesz prosiła żeby posiedziała 5min. i tego Ci zyczę w te świeta .