reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam wczoraj mnie nie było bo net mi padł,zreszta i tak czasu nie miałam.Teraz też musze leciec bo kuchnia czeka.Dlatego życzę Wam

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym
brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!

życzy Agata i Lenka:-)

reklama
Dziecię mi zaczelo zabkowac- juz jeden zabek czuc pod palcem a drugie dziaslo spuchniete...dala tak w d ze nie mam sily...caly wieczor koszmar :( to taki przedswiateczny prezent na dzisiejsze 9 miesięcy ;) ehhh...przepraszam, alke dzis padam na cyce- juto wam zyczenia zloze bo dzis jestem nie w chumorze...dobranoc

u mnie to samo-noc nieprzespana kompletnie, mala ryczy co chwila, jeczy, prawa dolna jedynke czuc pod palcem a lewa juz ledwo ledwo...niech juz wyjda bo osiwieje:szok:
jeszcze raz wszystkiego dobrego kochane!

Cześć Kochane,

pewnie i u Was - tak jak u mnie przedświąteczny szał ciał ( u nas z zapaleniem oskrzeli Hanusi w tle, niestety :-( )....

ale nie zapominam o Was Kochane, wpadłam tylko po to, aby życzyć Wam tego co dla Was i Waszych rodzin najlepsze...aby spełniły się Wasze marzenia, aby dzieciaczki małe i duże zawsze były zdrowe i aby rosły w pełnych szczęścia i miłości domach...Miłości Wam życzę i pomyślności i spokoju na te święta, a starankom wiadomo czego...

Najlepszego :-)

Do napisania !

Ja wpadlam do was z zyczeniami miedzy robieniem salatki, pieczeniem cynamonowych buleczek a udawaniem ze pracuje ;-)

Wszystkiego najlepszego dla kwietniowych dzieciaczkow i ich rodzinek. Duzo zdrowia i milosci, bo to dwie najwazniejsze rzeczy, reszta znajdzie sie predzej czy pozniej :-) Aby nowy rok przyniosl jeszcze wiecej radosci niz obecny :-)

Ho ho ho Merry Christmas :-)

Wszystkiego dobrego Kochane Kwietnioweczki. Pogodnych i radosnych Swiat Bozego Narodzenia. Cieszcie sie swoimi Rodzinami, spedzcie cudowny czas. Niech wszystkie troski i zmartwienia odejda daleko, a pozostanie cudny nastroj z choinka w tle.

Wesołych Świąt :-)

Na zębole Batuli najlepszy jest... seler naciowy... odkryłam to wczoraj krojąc sałatkę :-D

Życzę Wam wszystkiego najlepszego, aby te święta były pełne magii i rodzinnych wzruszeń, aby przyniosły chwile, które pozostaną w Waszej pamięci na zawsze!!!

ppalshff.png

Chyba nikogo już nie ma, pewnie jesteście już gotowe i tylko czekacie na pierwszą gwiazkę :)
Ja dopiero dotarłam, mało tego jeszcze z wałkami na głowie zanim ucieknę aby się do końca przgotować to:

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla WAS niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu , trosk i zmartwień.
Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich bliskich WAM osób.
Niech nie opuszcza WAS pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia

Kasia z Majką

ps. Wigilię spędzamy u mojej siostry,a jutro robię imprezę małżowi z okazji 30-tych urodzin. 3majcie kciuki bo tak jak Elvie zaprosiłam kilku jego znajomych i mam problem jak ja pomieszczę 16 osób (wie,że będzie 10 osób z najbliżej rodziny). Stół przygotowany na 10,a jutro będę coś kombinować ;)

kittuś ja jestem:-)

Wesołych Świąt w rodzinnym gronie, grzecznych maluszków i dużo zdrówka dla dużych i małych!

salamandra najlepszego na imieninki!

Adasiom 100000 buziaków!

i 100 lat dla Katikowego Ł!

wreszcie udało mi sie usiąść, wszystko gotowe, S lula, a J z tata pojechał po babcię, uffff

reklama
Witajcie kochane

Nie zapomniałam o was:-)

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam i waszym Skarbom wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka bo to najważniejsze, miłości, radości i spełnienia najskrytszych marzeń

Całuję Gosienka z Helenką

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry