kinguunia
Fanka BB :)
Hej, dawno mnie nie było ale kompletnie nie mam czasu na nic
W ogóle ostatnio kiepsko się coś czuje. Jakieś takie ogólne osłabienie, senność itp(wiem wiem też miałam tak na początku ciąży
) ale to nie to, przypuszcam że to pogoda próbuje mnie wykończyć heh. A poza tym Młoda maruda na maksa. Zęby nadal dwa dni pchają się do przodu po czym ze 4 dni spokoju. Nie mam pojęcia czy kiedyś się przebiją. Laurka też już jest tym baaardzo zmęczona:-( Poza tym też zaliczyła skos rozwojowy i nauczyła się wstawać (co prawda jeszcze bardzo asekuracyjnie i jak mnie nie ma obok to raczej nie próbuje),przemieszcza się w bok najchętniej przy oparciu sofy poza tym wreszcie zaczyna pełzać a raczej się czołga hehe
Ola gratki za pierwsze kroczki!!!
Aniam a jakie mieliście teraz szczepienie? Bo ja mam dopiero do szczepinie z Młodą się wstawić w jej 13m.ż.
gosia 23 moj M robi dokldanie tak samo! Jak np zostaje w sobote z Laurka jak ide do pracy to wie co do jedzenia i kiedy dac, wie kiedy spac i jak uspic itp itd a jak ja jestem w domu to wtedy nawet sie tym nie zainteresuje
Zielona tez uważam że dasz radę:-)
Uciekam popatrzeć na inne wątki;-)
) ale to nie to, przypuszcam że to pogoda próbuje mnie wykończyć heh. A poza tym Młoda maruda na maksa. Zęby nadal dwa dni pchają się do przodu po czym ze 4 dni spokoju. Nie mam pojęcia czy kiedyś się przebiją. Laurka też już jest tym baaardzo zmęczona:-( Poza tym też zaliczyła skos rozwojowy i nauczyła się wstawać (co prawda jeszcze bardzo asekuracyjnie i jak mnie nie ma obok to raczej nie próbuje),przemieszcza się w bok najchętniej przy oparciu sofy poza tym wreszcie zaczyna pełzać a raczej się czołga heheOla gratki za pierwsze kroczki!!!
Aniam a jakie mieliście teraz szczepienie? Bo ja mam dopiero do szczepinie z Młodą się wstawić w jej 13m.ż.
gosia 23 moj M robi dokldanie tak samo! Jak np zostaje w sobote z Laurka jak ide do pracy to wie co do jedzenia i kiedy dac, wie kiedy spac i jak uspic itp itd a jak ja jestem w domu to wtedy nawet sie tym nie zainteresuje
Zielona tez uważam że dasz radę:-)
Uciekam popatrzeć na inne wątki;-)