mamusiu jak tam egzaminy?Napewno zdane.
beti widze ze was te chorobska tez nie odpuszczaja.Zdrowka dla dziewczynek.
J a tez zawsze postanawiam sobie byc na biezaco na forum ale z tym moim drapolkiem nie zawsze sie da.Meczy sie caly dzien poplakuje bo ja swedzi juz nie wspomne o nocy.Wtedy jest najgorzej.A ja nie pracuje i tez nie zawsze mam czas.Jakbym pracowala to pewnie nie mialabym czasu nawet jednego watku ogarnac.
Trzymaj sie i zeby te sprawy domowe sie poprawily w koncu.
gosia fajnie ze idziesz do pracy.Kiedy ja sie bede cieszyc swoja?Pewnie nigdy.
marta 3,4 klocki to faktycznie kupa kasy.Obys szybko wszystko zalatwila i czekamy na te dobre wiesci.
ulanka dobrze ze u was juz lepiej.
Agnieszka biedny dziadzio.
filonka oj tak nie jest latwo isc do pracy jak nie ma co z dzieckiem zrobic.Ale Ty chcialas isc do pracy bo chcesz pracowac czy kiedys jak zajdziesz w ciaze zeby byla kasa?Wiadome zawsze o to kase musi sie rozchodzic.
aniez Ty to masz zlote dzieci.Spia i spia i wstac nie chca.Moja kimnela sie raptem pol godzinki teraz i juz wstala gotowa do zabawy.
ewka tez bym do kina poszla.Matko nie pamietam kiedy ostatni raz bylam.
A tak w ogole to dziendobry o ile mozna go tak nazwac.Noc nieprzespana.Ami strasznie cierpi z powodu swedzenia i placze okropnie bo nie moze sobie poradzic.Pol nocy ja drapalam nacieralam masowalam i karmilam.Boze cierpie razem z nia.Czemu to mnie nie spotkalo tylko ta moja kruszynke.
kot kot prosze napisz mi jakie masz lekarstwa masci na to dziadostwo?Jestem bardzo ciekawa.