reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Julik śpi..
No to po kolei...

Marta- Wspaniałe wieści! To cudownie że na swiecie sa jeszcze tacy ludzie ktorzy robia wlasciwy uzytek z pieniędzy ktorych im nie brakuje! Baaardoz się cieszę razem z Wami!:-)

Aga 2010-Zdrowia zycze! iem co czujesz- u mnie ostatnio bylo tak samo!:sorry2:

Sospettosa-to super ze G dostal prace! To teraz trzymamy kciuki za CIebie, zeby i Tobie się udało z tym niemcem ;-)

Zielona- to takiego masz super gimnastyka w domu- gratulacje za wygraną!:-)

Kwiatuszek-no u nas podobnie-Julik tez przynajmniej raz dziennie panele glowa zalicza:baffled:

sandrahaha-ja juz nie pozwalam malej sie bic po twarzy bo dla mnie to niedopuszczalne zeby dziecko na mnie reke podnioslo!
A z djecie w kremie boskie!:-D jak dzieci sa cicho znacyz tylko jedno-psocą:cool2:

Mamusia-gratulacje! i aliczenia i nowego zębula i oczywiscie super ze z glowka ok

Bea-mam nadzieje ze szybko znajdziecie nowe lokum

Kici-kalosze do auta?-wspolczuje tych przepraw...

Anim-ciesze sie ze Szymek juz lepiej sie czuje:tak:

AgnieszkaSz-zazdroszcze palnowanego wyjazdu:-) super! no i wspolczuje akcji pawiowej...jakze nam to bliskie :baffled:

Elvie-najlepszego dla M!:tak:

Akaata-fajny mialas dzien w pracy- tak pracowac to sama radosc:-)

Filonka-co sie dzieje?

annaoj kce-glowa do góry- ulozy sie zobaczysz;-)

ewka-dobre podejscie- ja tez tak mialam ostatnio-mala lulu to i ja w kime a m sie meczy jak plakala przez sen i takie swoje akcje wieczorno-nocne odstawiala:sorry2:

jeszcze raz AgnieszkaSz-haahha!! kochana, od tygodnia to nawet o drugim nie mysle :-) mała dała tak w d jak jeszcz eod urodzenia nie było:sorry2:;-) dopoki noce nie bedą piękinie przesypiane to nie ma mowy o drugom malenstwie :-p bo w dzien julik to zlote dzieciecie;-)...z reszta drugie to jak cos dopiero powakacjach:-)

no i nadrobiłam;-)
to lece wypic piwko z małzonem -do jutra :)

sandrahaha - hehe, to dopiero as. Ja już wiem, że jak dziecię za cicho to coś ma zbrojone. Zaraz biegnę oblukać

zielona - to racja, że jak chłopa nie ma to wsio się zrobi i wszystko ogarnie
marta - fantastycznie. Obyś jeszcze wielu takich ludzi spotkała na swojej drodze

wyklepal mi po twarzy na dzien dobry... i tak tu dobrze robic i brac dziecko do lozka rano a ono tak sie odwdzieza :/ musze go oduczyc bo mnie to wkurza...
i tak samo u nas. Ciężko oduczyć

mamusia - jeszcze raz gratki i też za te dobre wiadomości Natalkowe

agnieszka - narazie mam pusty kalendarz na tę datę, ale u mnie z weekendami różnie bywa. Kamisia - a Ty jak? też na spotkanko się piszesz :-) ?

lepiej nie marynarza , bo mówią że marynarz , to w kazdym porcie inną babe ma .

hehe chaialam to napisac ale balam sie w zla godzine wypowiem hehe:)

ale poki co mezowi ufam :) i mam nadzieje ze tak zostanie

Kittek jakis czas temu, chyba jakis tydzien temu zmarla tez dziewczynka w szpitalu w olsztynie, a ja w tym miesiacu bylam juz tam 4 razy z malutka... do listopada moj maz natomiast pracowal w Czluchowie...
paskudztwo z tej swinskiej grypy...

i dziekujemy Kittek, zreszta wszystkim Wam bardzo dziekuje za trzymanie kciukow i kibicowanie mi i Oleńce :)

Ostatnia edycja:
Marta mój też czesto jeździ teraz jest przestój jutro jedzie do bydgoszczy . ale nieraz miał szkolenia w niemczech po 3 tyg . Jak się Szymek urodził i miał tydzień wyjechał na miesiąc , cóż takie życie co poradzić .
A malutka robi super postępy , zobacz prawie kazdego dnia coś nowego , oby tak dalej

reklama
:) u mnie maly juz w lozeczku... mielismy wizyte i Sean dostal antybiotyk na dolezenie ale taki do picia a nie zzastrzyki :) czyli ok... u lekarki sie rozwyl masakryznie a ona tylko chciala go osluchac... bal sie ze znowu zastrzyk dostanie... nawet w domu jak sciagne mu pieluszke zeby z golym tylkiem pobiegal troche to wpada w panizny placz i siada w rogu zeby tylko nikt ddo tylka mu sie nie dobral... wie jest przestraszony na maxa...

ok. ja uciekam

kolorowych

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry