Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej jestesmy i my
U nas porzadki od 2 dni, matke potyrpalo porzadnie, i nawet przed swietami takiej generalki nie robilam. Za to teraz z cif za pan brat, i kuchnia w coraz wiekszym blasku.
Biceps i triceps od machania mi juz wysiada........
Polina szaleje, nie usiedzi na tylku minut, no chyba ze dam jej do zabawy garnuszek klocuszek... to jest mega hicior, i wtedy dziecka nie ma.
Wczoraj ojciec wraca z pracy, ja ze szmatami w reku, Pola obok mnie w krzeselku zajeta przekladaniem do i z pudelka plastikowego... prezerwatyw.
Nooo, juz na wykonczeniu byly pomysly czym to moje dziecko moze sie bawic, a one lezaly pod reka hehehe.
Zielona, relaksuj sie ile wejdzie...
Az mi sie lezka w oku zakrecila jak napisalas o powitaniu Was na lotnisku... Moi tak samo na nas czekaja, wiec wiem doskonale jak to wygladalo :-)
Udanego pobytu!!!!!!!
Zdrowka wszystkim chorym Maluszkom. I Mamuskom rowniez. No i Panu Kwiatuszkowi, bo chyba reszta tatusiow zdrowa hehe ;-)
tego jeszcze u nas nie było! I chyba nie będzie 
z zabawki Twojego dziecka hahaha, a w ogóle to mam mylne wrażenie czy coraz mniej się tu do nas odzywasz ??