reklama

Kwietniówki 2010!!!

dzień dobry...
mam nadzieję że dobry bo pogoda fatalna za oknem, chłopaki dzisiaj nam koncert dały a właściwie J. a nad ranem M. i znowu nie śpie od 6:30 :no:
Kici zdrówka i szybkiego wygojenia się ręki i szybkiej rehabilitacji :tak:
Marta super! Oby teraz spotkania z logopedą uruchomiły Olce buźkę i przełykanie i będzie super :tak:
jak tam nasze chore dzieci i mamuśki?? Mam nadzieję że wszyscy już lepiej :tak:

Udanej niedzieli :tak:

reklama
Witamy
Zosiula pospała do 7, wydoiła butlę, teraz siostra się nią zajmuje:-)

Kwiatuszku udanej imprezki i duuuużo silnej woli.
Buziaczki dla Hanulki.

Marta gratulujemy 10 centyla, super. Trzymamy kciuki, żeby ćwiczenia jak najszybciej przyniosły efekty.

Pogoda póki co niezła, może wreszcie trochę dłuższy spacer zaliczymy

maonka - pączek hiszpański to taka oponka, tłusta i w lukrze, ogólnie bleee.. Miesiąca bez słodyczy gratuluję, ja po tygodniu wymiękłam:zawstydzona/y:

Czyli masa cukru. Blee
Dzięki, zdarzyło mi się to 2 raz w życiu, raz nie jadłam przed ślubem ok 4 miesięcy, teraz mam plan nie jeść do roczku Alicji, a potem dukan :-)

Hej
U nas też szaro za oknem, ale w planach spacer mimo to, bo od 3 dni nie byliśmy.
Kwiatuszek Najlepszego dla Hani i udanej imprezy

Witam niedzielnie

Miałam wczoraj fatalny dzień, cały w łóżko spędziłam, połączenie poprzedniego bólu gardła z jakąś jelitówką i zaległam na całą sobotę. Normalnie nie byłam w stanie się ruszyć z łóżka, prawie nic nie jadłam. Już dawno tak nie miałam. Dzisiaj lepiej, tylko jakoś dziwnie na żołądku i dalej niezbyt przyjemnie w gardle.
Alicji na szczęście przeszło, więc może to zęby.
Dzisiaj się rodzinuje i odpoczywam, bo jutro znowu do pracy.

Najlepsze życzenia dla Hanusi, udanej imprezki Kwiatuszku i silnej woli.

Marta super, że Olcia tak przybiera.

miłej niedzieli

isabela, filonka, agnieszka dzieki :*

maonka ja jestem na maxa uparta, wieć kombinuje troche nadwyrezam reke i dzialam... sa rzeczy takie jak ukrojenie chleba czy przewiniecie malego, czego sama nie zrobie, ale pazurki mu obcielam :-)

kfiatku udanej impezki :-) i sto lat dla Hani

u nas tez pogoda oki... rano bylam w szpitalu na poluzowaniu gipsu... mam nadzieje, ze bedzie oki...

Maonka - a dzięki już jeste cacy

Co do tych wózków to jest tak że nie że wózek jest do 15 , tylko do 15 miał wykonane atesty a najczęsciej wózki wytrzymują wiecej , np taki maclaeren wg naszych norm jest do 15 kg a w stanach ten sam wózek do 20 lub nawet 25 już nie pamiętam . Bo u nas żeby zrobić na wiecej kupe kasy te atesty kosztują , tak mi pan w sklepie kiedyś to wyjasnił , jak maclarena właśnei kupowałam . Mój szymek odkąd się Ola urodziła nie wie co to wózek a miał 1.7 wcześniej też już mało jeździł . Odkąd chodził spacery na nogach na poczatku koło domu potem coraz dalej . jak miał 1.4 roku to łaził z buta do parku do którego jest 1km tam się bawił i sam wracał .

Kici, oby szybko się zrosło. twarda sztuka z Ciebie, że nawet zwolnienia nie wzięłaś. A jak Ty to zrobiłaś, bo nie doczytałam - przewróciłaś się gdzieś?
Aniam jak Wasze zdrowie? Domyślam się, że Szymek już hasa zdrowy, a Ty i Ola jeszcze się męczycie.

Mania siedziała w wózku ostatni raz jak miała 1,5 roku. Spacery polegały na pchaniu przez nią wózka, więc to było bez sensu. Ja już w ciąży byłam, a wózek ten sam dla młodszej, to skorzystaliśmy, żeby zapomniała, że to był jej :-)

Noc średnia, młodsza mi się popsuła i między 4 a 5 daje taki koncert, że ląduje u nas w łóżku, bo nic innego jej nie uspokaja a tu od razu zamyka oczy i śpi dalej. Chyba muszę się wziąć za naprawę. Pogoda paskudna, wczoraj wiało, ale i tak ciepło było, dziś leje. A pewnie za parę dni znów mrozik i moje panny się zamienią w chorowaniu. Jakieś czarnowidztwo mnie łapie. To chyba brak słońca już.

Marta, gratki dla Oli. To kiedy się pozbywacie sondy?

Ulanka - u nas to samo jakoś nie chciałam wydawać kasy na taki rok po roku , kupiłam deskorolkę do swojego mutsy ale nie chciał jeździć na niej więc sprzedałam .
Ja już lepiej tylko katar ale już mniejszy teściowa jeszcze się meczy a SZymek to nawet jak się źle czuje to i tak gania na całego

reklama
Witam i na lody do dominikańskiej znikam:happy2: Mam nadzieję, że tłumów nie będzie..

Kwiatek - najlepszego dla Hanulki!! Udanej imprezki i obyś wytrwała w swoim postanowieniu:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry