Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Judysiu super wieści, wypoczywajcie
Isabela zdrówka!
no ja nie wiem czy żart, powoli zapominam jak się pisze nie na kompie tylko ręcami:-) laptopik, drukarka, ksero, nawet listę na zakupy piszę na telefonie...
co do przedszkola-wiem ze to inwestycja na lata, nie jest tanie tzn 690 + papu, ale jakoś damy radę, dzieciaków jest do 18 w grupie,a w publicznym 25, zastanawia mnie tylko na ile jest to zabieranie dzieciństwa... coś jak trening sportowy po kilka godzin dziennie żeby zdobywać medale zamiast zwyklej zabawy, a wszsytko zeby ambicje mamusi zaspokoić, oj napatrzyłam się na takie dzieciaki jak jeszcze konno jezdziłam i nie chce dziecku takiej krzywdy zrobic, a z drugiej strony chcę zeby się rozwijał jak najlepiej...
Teraz szynkowy potwór śpi, a ja lecę zasłony i firany prać. Jak wstanie to jedziemy na zakupy, a po obiadku na spacer, bo pogoda dzisiaj cudna.
bo lord M. zrobił mi pobódkę
potem załatwianie z telefonem na firmę bo nie chcial sie ładowac i mam nową ładowarkę i już wsio ok ale wróciłam do domu po 11 a obiecałam dzieciakom (znaczy J.) że bedzie grabił trawę i obcinał gałęzie
pograbił trochę, pozbierał gałęzie i najważniejsze ...pobawił się w piachu!! Dzieć szczęśłiwy że do domu nie chciał iść...a wróciliśmy żeby coś na ruszt wrzucić a potem do mojej mamy. A. na kolejnym zleceniu ;-)
kula się powolutku kula ta firma 
tylko ze moje dziecie nieznosi slonca- jak tylko na nia swieci to szalu dostaje..i co tu zrobic...
Sto lat dla Zosiaczka:-) Pochwal się bucikami na zakupowymA zosiaczek mój kończy dziś 11 miesięcy i na tę okazję pierwsze butki jej kupiłam.