Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Judysiu super wieści, wypoczywajcie
Isabela zdrówka!
no ja nie wiem czy żart, powoli zapominam jak się pisze nie na kompie tylko ręcami:-) laptopik, drukarka, ksero, nawet listę na zakupy piszę na telefonie...
co do przedszkola-wiem ze to inwestycja na lata, nie jest tanie tzn 690 + papu, ale jakoś damy radę, dzieciaków jest do 18 w grupie,a w publicznym 25, zastanawia mnie tylko na ile jest to zabieranie dzieciństwa... coś jak trening sportowy po kilka godzin dziennie żeby zdobywać medale zamiast zwyklej zabawy, a wszsytko zeby ambicje mamusi zaspokoić, oj napatrzyłam się na takie dzieciaki jak jeszcze konno jezdziłam i nie chce dziecku takiej krzywdy zrobic, a z drugiej strony chcę zeby się rozwijał jak najlepiej...
Teraz szynkowy potwór śpi, a ja lecę zasłony i firany prać. Jak wstanie to jedziemy na zakupy, a po obiadku na spacer, bo pogoda dzisiaj cudna.
bo lord M. zrobił mi pobódkę
potem załatwianie z telefonem na firmę bo nie chcial sie ładowac i mam nową ładowarkę i już wsio ok ale wróciłam do domu po 11 a obiecałam dzieciakom (znaczy J.) że bedzie grabił trawę i obcinał gałęzie
pograbił trochę, pozbierał gałęzie i najważniejsze ...pobawił się w piachu!! Dzieć szczęśłiwy że do domu nie chciał iść...a wróciliśmy żeby coś na ruszt wrzucić a potem do mojej mamy. A. na kolejnym zleceniu ;-)
kula się powolutku kula ta firma 
tylko ze moje dziecie nieznosi slonca- jak tylko na nia swieci to szalu dostaje..i co tu zrobic...
Sto lat dla Zosiaczka:-) Pochwal się bucikami na zakupowymA zosiaczek mój kończy dziś 11 miesięcy i na tę okazję pierwsze butki jej kupiłam.