zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Adasiu, życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze. Niech kolejne lata upływają Ci równie wspaniale, jak ten pierwszy rok, w towarzystwie miłości i radości.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze dziewczyny, moja młoda ma po wczorajszym awersję do mleka i kaszki, a zawsze pięknie piła. Widzi butlę i wrzask i odpycha. Spróbowałam jej na gęsto do miseczki kaszkę zrobić, ale też nie chce. Kombinowałam z moczeniem smoka w tej kaszce gęstej, ale tylko 2 razy udało mi się jej wepchnąć kaszkowego smoczka do buzi, za trzecim razem mi uciekła i podreptała do innego smoka leżącego na półce.
Pije tylko soczek z wodą pół na pół zrobiony.
Przed chwilą zrobiła kupkę, dziwną taką, dużo jaśniejszą niż zwykle i ze śluzem. Zasnęła. Może teraz jej ulży.. W sumie pomijąc fakt, że nie je to nic jej nie jest. Cieszy się i bawi jak zwykle.
Martwię się jednak, bo od rana wypiła tylko 50ml mleka i 250ml wody z sokiem, zjadła pół chrupki, więcej nic ruszyć nie chce, nawet bułka z szynką jej nie interesuje. Co robić?? Powinnam do lekarza jechać czy poczekać jeszcze?
M. mówi, że jak się dorosły czymś zatruje to też następnego dnia apetytu nie ma. A ja mimo to panikuję, bo pierwszy raz problem z Lenką mamy..