reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się wiosennie.
Zaglądam dzis tylko w jednym celu by Naszemu Kochanemu solenizantowi w dniu pierwszych urodzinek życzyć:
mnóstwa siły do zabawy; słonecznego każdego dnia , pełnego śmiechu i radości;aut, klocków i pluszaków po sufit i stu buziaków!!!!!!!!!
Adasiu mocno Cię ściskamy!!!

reklama
Elvie biedna Lenka. Dicoflor to probiotyk. Jak Lenka nie bedzie chciala jesc to nic na sile, zdrowe dziecko sie nie zaglodzi, grunt ze pije.super ze sie bawi i zachowuje jak zwykle. Bedzie dobrze:)

Ola spi a ja delektuje sie cisza bo dala mi dzis popalic...zaraz pobudka i kapiel mam nadzieje ze noc bedzie bez niespodzianek...

Adasiu Razem z Qbulkiem życzymy Ci abyś rósł duży i zdrowy... aby Twoja mama zawsze była pełna radości dzięki Tobie :-)

1st-birthday-fun-at-one-boys-paper-party-napkins-x-16-2017-p.jpg

Dzięki, dziewczyny!! Lenka nadal jeść nie chce, ale na spacerku zaczepiała dzieci i po swojemu śpiewała.
Po kąpieli wypiła kilka łyków kaszki i pół butelki soczku z wodą. Lulać poszła ładnie:-)

A mnie nerki boleć zaczęły, ja się zawsze pęcherzem i nerkami przeziębiam i ostatni napad miałam przed ciążą, a tu dziś powtórka z rozrywki.... Latam sikać co chwilę, więc już nawet profilaktycznie test zrobiłam, ale spoko.. Lenka póki co rodzeństwa mieć nie będzie:-p Do tego głowa mnie boli i w ogóle do niczego jestem. Wzięłam leki i wskoczyłam do łóżka.

olapolap - co u Ciebie?? Daaaaaaaaawno Cię tu nie było!

Ze trzy miesiace mnie nie bylo, bo tak mnie mala absorbuje :szok: Wlasnie spi, nie obudzila sie po spacerze, wiec mam chwile czasu na necik, ale normalnie to cud jakis musi sie wydarzyc zebym miala czas na kompa. U nas w porzadku, mala rosnie i dobrze sie rozwija. Jest juz coraz bardziej kumata, zapamietuje nazwy przedmiotow, myje sama zabki, trenuje nocnikowanie, umie stac bez trzymanki (ale tylko dopoki sie nie zorientuje, ze nikt jej nie trzyma), ma 3.5 ząbka, pije z bidonu przez slomke :cool2: Ale chyba wszystkie kwietniowe dzieci sa na tym etapie lub dalszym :-D

A co tam u Was Elvie?

Wszystkiego najlepszego dla Adasia .

Elvie - nie zmuszaj jej do jedzenia a jak już będzie chciała coś jeść to zrób jej jakąś marchewkową z ryżykiem czy delikatny rosołek z lanymi . U Szymka jak chory ( nawet jak mocno przeziębiony ) to jedyne co właziło bez problemów i zawsze zjadał

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry