reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam się z rana z pracy już po pierwszej kawie i drożdżówie z budyniem :-D

Agnieszka - nie martw się niewyspaniem nasz od ponad tygodnia codziennie budzi się między 5 a 6 zwarty i gotowy do zabawy, a my na rzęsach chodzimy :-p

elvie - mam nadzieję, że Lenka już dzisiaj będzie normalnie jadła

olapolap - mój to jest leniuch, więc jest za wami :-D na słomkę reaguje płaczem, stać sam nie ma zamiaru, bo przy mamie i tacie najlepiej, no i generalnie preferuje bunt :-)

reklama
Witamy witamy :-)

Nadrobimy wieczorem,a teraz się tylko witamy i składamy Adasiowi najlepsze życzenia, aby przez życie szedł z uśmiechem na ustach i był nawiększym skarbem rodziców :-)

Miłego dnia

Witam :-)

Ach przyszła w koncu wiosna i od razu człowiek lepeij się czuje:-0. My równiez weekend aktywnie spedzaliśmy. W sobote byłam z córcią na spotkaniu mam z watku Bydgoskiego. Byłysmy w pizzerii, gdzie jest super miejsce dla dzieci. Ogrodzony kacik ze zjeżdżalnia, piłki ...taki malpi gaj, a tatus w tym czasie byl na 3 godzinnym spacerku z synkiem. w niedziele córcia chciala jechac do drugiej babci i tam szlala na podwórku (tesciowei mieszkają w domu). Natomisat my we trójke wybralismy się na spacer do miasta. Synus pochodził sobie troche po trwace, poxniej rozłożyłam mu kocyk i był wzniebowziety:-), mieliśmy niezły ubaw jak dotykał trawy i robil bardzo zdziwione oczy..."o co chodzi???, Co to jest?". Poźniej pojechalismy po córcie i wrócilismy do domku:-)

Pozdrowionka :-)

Plac zabaw to jets to :-) tez byliśmy w weekend na otwartym placu zabaw w parku... Kuba szalał, zas Bartek najpierw miał oczy jak pięć złoty, a potem tatuś posadził go na zjeżdżalni i mały zjeżdżał, ależ się cieszył :-)

Szkoda, że na drugą połowę marca zapowiedzieli powrót zimy :-(

witam się z pracy

zajrzałam tak naprawdę tylko w celu złożenia Adasiowi najserdeczniejszych życzeń ma pierwsze urodzinki ode mnie i Alusi!! Rośnij zdrowo i przynoś rodzicom radość!

Jak tam przebiegł roczek, mam nadzieje, że wszystko fajnie?

Katik jak tam Wasze przygotowania?

Elvie zdrówka

My cały weekend w rozjazdach, bo taka piękna pogoda.

dzisiaj młyn w pracy, więc znikam

Witam,
moje wczorajsze umieranie było spowodowane tym, że rano dostałam @ - nareszcie!!
Lenka spała niespokojnie, ok. pół butelki kaszki na raty w nocy wypiła i pół butelki tego wody.
Rano złapała za biszkopta i chrupkę, więc nie zapeszając ma się lepiej.
No i kupkę bez śluzu zrobiła:happy:
Budynek nam ocieplają i elewację mają robić, więc rusztowanie i hałas, wrrrrrr..
Mykam, bo Leniuszek właśnie się obudził.
Miłego poniedziałku;-)

Witam i ja poweekendowo :)

Też weekend aktywny bardzo u nas a zaraz na spacerek uciekamy bo mała marude juz wlaczyla i trzeba cos zrobić :)
To milego poniedzialku wszystkim!

Elvie- ciesze sie ze z Lenka juz ok :)

reklama
Witam się i uciekam

Adasiu wszystkiego naj naj naj:)

jako że już wpadłam w wir pakowania i już jedną nogą mnie nie ma -proszę pamiętać żeby ucałować ode mnie każdego roczniaczka w jego wielkim dniu:):):)

Miłego tygodnia mamuśki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry