reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzień dobry:-)

Wyspani, najedzeni i szczęśliwi planujemy wypad na wrocławski rynek jak się nasze zasypiające właśnie szczęście obudzi.

Kittek - mam nadzieję, że skierowanie sie nie przyda. Zdrówka dla Majeczki!!

Kici - dzięki za przepis, będę eksperymentować, do 30-tego mam jeszcze czas. Daj znać, czy Twój równie smaczny jak piękny:-)

Marta - gratulacje dla Oli!!

magda - moja Lenka dzisiaj pospała do 7.00, ale o 9.30 padła ponownie i obudziła się o 12.00:szok:

reklama
Ami kasownik :D Super.

Gosiek, ja malej kupilam baleriny, jedne skorzane, a drugie z materialu (ale te sa sporo za duze) i chce jeszcze kupic baleriny ale azurowe i mysle, ze bedzie ok nawet na nasze temperatury. No i nie chce z otwartymi czubkami, bo maluszki jeszcze kiepsko chodza, nie uwazaja i moga sobie krzywde zrobic.

Mala dzis zrobila samodzielne dwa kroczki :-D

gosiek - bo nie umiem :-D hehehehe ale jakimś cudem zawsze jak się mocno postaram to wychodzi ;-) a pszczółki baaaardzo prosto się robi :-)

elvie a tort smakuje suuuuuper :-D słodka bomba kaloryczna, ale jak dobra ;-) tort musi być słodki przecież :-)

zielona brawo dla kostki za samodzielne kroczki :-D

kittek mam nadzieję, że Maja już lepiej... biedna...

aniez no to już niedługo Kuba z Bartkiem będą trząść piaskownicą :-)

Mam na imię Paulina i mam 5 letnią Marysię i Mikołajka-kwietniaczka urodzonego 6 kwietnia:tak::tak:
Podczytuje was czasami i widze ze jestescie bardzo zgranym zespolem.Fajnie sie wspieracie i radzicie w roznych sprawach.Czasem a wlasciwie ostatio to na forum mozna zawrzec lepsze i trwalsze znajomosci niz w rzeczywistosci.Mimo ze sie nigdy nie widzialo.Ot tyle o mnie.
Mikołąj dostal dzis ostatnia dawke antybiotyku i teraz sie zastanawiam czy moze z nim wyjsc na chwilke na dwor;-);-);-).

witajcie
My dzisiaj dwa spacerki zaliczylismy w tym jeden lesno-jeziorkowy. powietrze fantastyczne, aczkolwiek u Was we Wrocku to dopiera sa dzis upaly :-)
Moj kochany synek byl na tyle zyczliwy, ze pospal dzis do 8 :-) Oczywiscie z przerwami, ale fajnie moc w niedziele troszke dluzej poleniuszkowac
Na 18 czeka nas wypad na urodzinki, a Adasiek nie chced mi teraz zasnac. oj chyba szybko sie zmyjemy.

kici - ladniutki torcik :-) niebawem sie okaze, ze same talenty na kwietniowkach

pauli - nasz pediatra zawsze zaleca spacer, bo mowi, ze nic tak nie przywraca do zdrowia jak swieze powietrze. przeciwwskazania jedynie przy ostrym kaszlu

Pauli to nasze dzieciaczki z tego samego dnia sa:) i jeszcze Mareczek Agnieszki. Ola jest z godz 12 wiec starsza od Mareczka:) wpadaj do nas czesciej

Zielona brawo dla Kostki!

ja wzielam sie za sprzatanie, troche mi jeszcze zostalo, wiec uciekam i wpadne pozniej..

ciekawe jak tam Majunia...

Czemu te weekendy tak szybko przelatują? Tak fajnie było z dzieciaczkami cały dzień na dworku pobyć.
Rano Zosiula zaszalała, pospała do 8.30, chyba pierwszy raz w życiu tak długo

W przerwie między spacerkami za sprzątanie się wzięłam, połowa kuchni już wysprzątana.
Brawo dla Kostki, tylko patrzeć będzie sama śmigać.

Nie wiem czy słusznie ,ale martwi mnie ten kaszel.Kaszle po wykrztusnych,ale tak co 15-20 minut i on nie jest jwszcze calkiem mokry.Szczekajacy tez nie jest.Jak powinien kaszlex zebym sie nie martwila.Czy ktoras mi podpowie moze doswiadczyla i jak to dlugo potrwa.Oddycha normalnie.A i zakonczylam antybiotyk i z poczatku wyłazila mu zielenizna,a od dzisiaj juz przezroczysta,ale ciagle złazi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry