zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Izabela, Tosi na pewno te leki przejda.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aniam ja tez rozmawialam z ordynator oddzialu zakaznego bo tam wlasnie lezalysmy z Olka jak mala przechodzila zapalenie opon. mialam zaufanie do tej pani dr, nie koloryzowala mi faktow, ale jak mi wszystko tlumaczyla to zawsze bylam spokojna. jak widac co lekarz to opinia
Kittek strasznie sie ciesze ze z Majka juz lepiej
uciekam spac, dobrej nocki~!
Bo byłam u takiej jednej lekarki kiedyś . A kazdy powinien szczepić z własnego wyboru opierając się o własne przemyślenia . Kici, wcale bym sie nie zdziwila, gdyby gdzies je miala. Nie mam pojecia skad to dziecko czerpie energie. Ona chyba nigdy sie nie meczy. Ciagle by brysila, a jesli nawet na chwile zalegnie i sie przytuli - to tylko po to zeby za chwile ugryzc, albo zaczac walic lapkami po brzuchu jak po bebnie. No i mala moze byc nie wiem jak spiaca, a w momencie gdy dotyka lozka, natychmiast ozywa i cyrkuje.
to przerażające
bryka, rozrabia, grymasi, bije... a jak zmęczony i ląduje w łóżku to jest ryk i pełnia energii 
biedna... ale nie możecie jej pozwolić wejść sobie na głowę. musi być dzielną dziewczynką :-)