Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Proponuję zakupione zanieść do sprawdzenia do opytyka albo przy okazji wizyty u okulisty.

Dziewczyny jestem na chwilę
Ale piękna pogoda!!! nawet chyba za piękna;/
coś mi komp nawala i litry gubi grrr
Chciałam Was uprzedzić choć penie o tym wiecie -ale mimo wszystko -żeby uważać na okulary przeciwsłoneczne bo nie wszystkie "zerówki" są "zerówkami". Proponuję zakupione zanieść do sprawdzenia do opytyka albo przy okazji wizyty u okulisty. Ja się tak raz nadziałam i od tamtej pory robię przeciwsłoneczne u optyka pod moją wadę wzroku (swoją drogą są super bo nie przyciemniają obrazu tylko blokują promienie słoneczne). Ale chodzi o oczy nasze i naszych pociech.
To w sumie tyle -o wczorajszym wolnym dniu spędzonym z moim szczęściem czułam się jak o maratonieskąd w takim małm ciałku tyle siły???
Miłego weekendu mamuśki -my będziemy cieszyły się tatą bo w przyszły weekend wyjeżdża na miesiąc
Marta Nata ma rację![]()
oooo
a ja wczoraj na placu zabaw widziałam dziecko -uwaga -2 miesiące starsze od Ali leżące w wózku, w grubych rajtuzach, butach body na rękaw i... przykryte kocem!!! alka na boso prawie nago w piasku siedziała -a tamtej dziewczynce UWAGA nie wolno chodzić jeszcze przez pół rok BO będzie miała krzywe nogi (wymysł matki)!!!!! jak można tak z dziecka kalekę robić?? jak biedna widziała bawiące się dzieci to tak płakała i rączki wyciągała że przykro mi byłoza pół roku bzie mogła z wózka wysiąść i pochodzić....
nie pytajcie jakie miałam odczucia bo gotowałam się w środku!!!!!
przegapilam to dzis, sorryKatik - ile do was autem się jedzie ? Ile to kilosów ? Pytam z ciekawości bo wsadzić małzona dpo samolotu to jak kazać mu sie wystrzelić rakietą na księzyc i kazda propozycja skończy się pytaniem a ile tam się jedzie he he , No i co tam do zwiedzania fajnego można coś zobaczyć ? Bo ja to nawet nie wiem w którym Ty miejscu dokładnie mieszkasz . he he i ile masz do najbliższego nexta bbuhhaahhha

Ja patrze na to inaczej, bo Pola miala chore bioderka , i ortopeda juz w wieku 4 miesiecy Poli przestrzegal nas przed wczesnym chodzeniem, przed prowadzaniem za rece, i przed nadmiernym "eksploatowaniem" dziecka.Hmm to ja nie wiem już co mam myśleć ale nam ortopeda też kazała ograniczyć chodzenie małego bo uwaga uwaga "ma krzywe nóżki"!!!!! No cóż fakt faktem on już trzy miesiące chodzi i faktycznie można powiedzieć, że to w miarę wcześnie i może jeszcze za duże dla niego obciążenie, nie wiem. Nogi ma krzywe ale czy jakoś szczególnie za krzywe to nie wiem nie znam się. Tyle, że po prostu nie da się dziecka na siłę posadzić i niech siedzi...... Też nam zalecono wożenie w wózku, nawet taki chodziko-pchacz, byle jak najmniej biegał.
Ja patrze na to inaczej, bo Pola miala chore bioderka , i ortopeda juz w wieku 4 miesiecy Poli przestrzegal nas przed wczesnym chodzeniem, przed prowadzaniem za rece, i przed nadmiernym "eksploatowaniem" dziecka.
Tyle tylko, ze to wszystko co wymienilam pewnie nie oznacza, ze nalezy poltoraroczne dziecko wiezic w wozku i niepozwalac mu biegac jesli ma na to ochote.
(ja również
)
a jutro na grilla do mojej mamy - jak ja się cieszę! A mój mąż jeszcze bardziej bo stwierdził że sie za teściowa stęsknił