Witamy
Kurcze cały dzień chodze jakby pijana głowa mnie boli, najchętniej bym spała Tośka śpi od dwóch godzin jak ja nie cierpie takiej zmiennej pogody grrrr !!!
Dziewczyny mam pytanie czy mamy tu jakiegoś speca albo żone speca od prawa budowlanego, zmian w budowie itp ?? :-) Potrzebuje porady
Kurcze cały dzień chodze jakby pijana głowa mnie boli, najchętniej bym spała Tośka śpi od dwóch godzin jak ja nie cierpie takiej zmiennej pogody grrrr !!!
Dziewczyny mam pytanie czy mamy tu jakiegoś speca albo żone speca od prawa budowlanego, zmian w budowie itp ?? :-) Potrzebuje porady

. Tutaj usilowalam znalezc basen dla mlodej i wszedzie slyszalam, ze dopoki dziecko nosi pieluche to nie ma mozliwosci. Tlumaczenie, ze sa specjalne pieluchy nie pomagalo. Informowanie (bo tubylcy zdaja sie o tym nie wiedziec), ze dzieciaki, i nietylko dzieciaki, nie noszace pieluch z cala pewnoscia siuraja do basenu ile wlezie, tez nie przynioslo skutku... Ale moze to i lepiej, bo i tak tutejsze baseny nie dysponuja odpowiednio wykwalifikowanymi ratownikami, a ja - mimo ze niby wiem jak ratowac tonace dziecko - moglabym nie poradzic sobie z wlasnym, gdyby w takiej sytuacji sie znalazlo...