reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam się sobotnio... przyjechała moja babcia (mama mamy) na wstępie "a czy to prawda, że się wyprowadzacie?" tia...

Życzę wszystkim dzisiaj dużo cierpliwości :-)

reklama
hejka
a u nas ladnie i slonecznie, caly dzien bylismy na dworze - juz mam dosc tych zabaw ale niunia nadal by sie bawila i biegala... ilez te maluchy maja sily...

judysiu - jesli ma cie to w przyszlosci meczyc to zaskarz ta babe, ja bym tak zrobila ale to od czlowieka zalezy...

gosia - czesc spowrotem, i jak ten azs? cofnelo sie troche u niuni?

hej

ale tu pustki....
mnie dzis głowa nawala ze :szok:
czy to przez kawe która machnęłam rano, czy to,ze jej zamało jak na taki beznadziejnie pochmurny dzien:tak:

dzis niewiele sie wysilałam bo tylko obiad, wczoraj ogarnełam chate.

jutro pewnie pujdziemy popatrzec, co na "dniu suma "się dzieje .jesli nie bedzie lało.

kici- :eek::eek:
aniez - nie zartuj se :szok: nie wygladasz

no to juz wiem ze te nocne łazenie małego po ścianach to zęby. niby juz 4 widac ładne, wiec nastepne:szok:

a na poprawienie humoru: wczoraj kupiłam se kalosze , takie ładne kolorowe...no to wybrałam sie na ogród podebrac ogórasy i cooo wracalam z bólem, bo chyba jednak są za małe, i tak mi zacisneły stope ze nie mogłam ich sama zdjac. wiec biedowalam , biedowalam az w koncu przuszedl po 20 min K i powoli powoli mi je sciAGNAL, A ILE SIE NA TYM NAMĘCZYŁ.:szok: I juz se posmigałam:wściekła/y:

Aniez jeśli będą inne maluchy w jego wieku (czyt. jeśli weźmiesz swojego starszaka) to chętnie go wezmę, tylko on musi mieć towarzystwo i zajęcie, bo inaczej ani na chwilę nie usiądę. Zresztą komu jak komu, ale Tobie tłumaczyć nie muszę;-)

Zielona... 24 kończę 36 lat (zaraz będzie bek... masakra jakaś... starość nie radość) więc już wielofunkcyjny robot ze mnie nie będzie, żeby nie wiem co :-(

Anna oj- właśnie dlatego pytam, bo mojego mogę wziąć, TYLKO jak będzie miał zajęcie czyt. towarzystwo :-) jeszcze się dogadamy

Ja chce się wybrać na to spotkanie jak to bedzie pierwszy weekend września i biore obu moich łobuzów także bierzcie dziewczyny to sie chłopakom nie będzie nudzić

Judysiu spokojnie dajcie sobie czas na pakowanie. Po dorosłym jest ciężko a co dopiero po dziecku. A co do lekarza to jeśli macie odczucie że coś zawalił to jak najbardziej
Witam
próbuje ogarnąć bo w końcu mi net zaczął normalnie działać.

Witam i ja wieczornie...

No ten lipiec to...niech go szlak :/
Mała zamiast spac je kolejna kolacje bo poprzednia zwrocila...ehhh...jak ja to kocham :/
Poza tym od rana do 19 mialam tesciowa- prawie co tydzien przyjezdza w odwiedziny- AAAA!!! juz szalu dostaje! ale coz...biore to dzielnie na klate, pryklejam usmiech na twarz i robie setną kawę wyslu****ac jakis *******...

Wroncia- jka nasz przystojniak sie czuje???
Zielona-zdrowka dla zakatarzonej Wredzi :)

Musze moje pawiątko kłaść i odpocząć trochę, więc to tyle...

Judysia...
[*]
Martuś
[*]

Hehehe... dziewczyny widać, widać... na żywo widać ;-) ale ja się tego nie obawaim, 36 też fajne :-D
Trochę będzie mnie mniej za co przepraszam, ale będę z doskoku :-)

reklama
oglądam Ondine z naszą Alicją Bachledą-Curuś i Collinem Farrelem, czekam az się rozkreci... :)
a jesli chodzi o czytanie to dla tych którzy przerabiali trylogię Stiega Larssona "Millenium" , polecam Camillę Läckberg, przeczytałam "Księżniczkę z lodu" i nie mogę doczekać się kolejnej części: "Kaznodziei", jestem na liście oczekujących w mojej bibliotece miejskiej :)

Kostunia, Janek, Borysio- zdrówka!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry