reklama

Kwietniówki 2010!!!

Łeeeeee, myślałam że gdzieś we Wrocku. Mam zatem nadzieję, że się zarazisz i będzie Ci brakowało po powrocie to się umówimy i razem gdzieś zapiszemy;-)

Elvie, no ja salsę lubię i się oczywiście zachwyciłam ale też naoglądałam w lustrze swoich krągłości, co mnie przybiło....anyway: wracam do Wro, szukam fajnego klubu z tańcami i opiekunkami do dziabągów, jak znajdę coś fajnego to dam Ci znać...taki mam plan, a to już dużo, hehe...

reklama
Monia no zabawnie musieliście wyglądać ;-) kurcze mam nadzieję że pogoda wam się zmieni.

Kittektrzymam kciuki aby nie bolało i daj znać bo nie mam zamiaru się do ciebie zwalić z moją ferajną a ty bidulko będziesz cierpieć.

Zielona dziękuję bo twoje opowieści poprawiły mi dzisiaj chumor:tak:

Aniez na zdrówko obrzartusie :-)

Gosieńka liczę na to,że nie będzie bolało, a jeśli tak to będę się winkiem znieczulać i Wy mi w tym pomożecie ( bo nie wiem czy wiesz ale Monia z rodzinką też ma wpaść na kawkę :)))

Dziewczyny dam wam znać jak wrócę od stomatologa. Jeśli bym dała radę to może i nawet w sobotę się spotkamy :)))

Monia do Niemców musisz się przyzwyczaić teraz np na deptaku są 'tłumieni' przez inne głosy/ języki, ale zimą to już prawie tylko niemiecki słychać. Kołobrzeg jest dosłownie oblężony przez niemieckich emerytów. A swoją drogą to Niemcy na emeryturze to mają duuuuuużo kasy na zwiedzanie, nie to co u nas, u nas emerytów nawet na leki nie stać....

poczytalam, usmialam sie z zielnej opowiadań. Ty to masz wene.

zycze zdowia chorowitkom.

kene- wlasnie to zalezy jak sie szew zagoil. niby 2 lata, ale wczesniej jesli wszystko oki to nic nie szkodzi.

mamusia-ja sie nic nie odzywam ,ale moze bys wpadła do nas z Natala któregos pieknego dnia na nasza wioske by oderwac sie od zgielku city Białystok???

Dzieki za odpowiedzi.Ja mialam pierwsza cesarke w 2008 , druga ponad 7 miesiecy temu i tak sie zastanawiam czy mozna zachodzic juz w trzecia ciaze czy nie.Mi lekarz mowil ze musi byc dwa lata odstepu miedzy jednym a drugim cieciem . Czyli po 14 miesiacach mozna znowu zajsc ,ale pytam innych mam bo moje dwie kolezanki sa juz w ciazy 7 miesiecy od porodu bo dostaly zielone swiatlo od swoich lekarzy.

Kajene
, mi tłumaczyli, że powinien być odstęp 3 lata, a jeśli jest częściej to też jest to możliwe, tak jak u Aniam...mi lekarz mówił, że wszystko zależy od gojenia rany...więc najlepiej spytaj dobrego lekarza jak tam u Ciebie to wygląda...
mi lekarka dzien po cc przy ogladaniu rany (ta sama, ktora wlasnie CC robila) powiedziala, ze mam tak elastyczna macice, i tak dobrze mnie poszyla, ze juz w nastepnym roku moge rodzic ;-)

Wyskoczylam z Kostka na zakupy, bo okazalo sie, ze mamy miec jutro gosci... Z tej okazji studzi sie juz ciacho marchewkowe, ktore troche podrasowalam orzechami i zrobilam na brazowym cukrze i nie dalam kakao - mam nadzieje, ze bedzie dobre. Weszlam po wino, mialam kupic jakiegos shiraza i caberneta... Okazalo sie ze promka i wyszlam z 6 butelkami... Fajnie to wygladalo: ja pchajaca wozek z Kostka, a spod wozka wygladalo winoko. Nie ma to jak maciezynstwo w trzezwosci :tak:;-)
Jak wyszlysmy ze sklepu, wypuscilam mala, niech sobie pobryka. Tak brykala i brykala jakby przynajmniej na bateriach slonecznych byla... W koncu mowie jej, mloda idziemy do domu, a ta wrecz przeciwnie... Zaczela wlazic do sklepow, a jak ja usilowalam wywlec stamtad, to rzucala sie na ziemie, warczala i kopala. A ja zamiast sie zdenerwowac, padlam na kolana i rechocze, jakbym juz te 6 butelek obalila... Po czasie spacyfikowalam potwora, bo juz mi wstyd bylo...

AAAAA juz jest tylko 5 butelek... hmmm

Widze bylo o cesarce i kolejnych ciazach. Nie wiem jaki musi byc odstep...

Przypomina mi sie kuzynka malzona. Juz o niej wspominalam przy jakiejs innej okazji. Adelina ma 4 dzieci cesarkowych. Miedzy dwojgiem najstarszych jest niespelna 2 lata roznicy, kolejne chyba bylo po 4, a nastepne po kolejnych 5...
Meksykanki nie rodza naturalnie, no chyba ze pod strzecha, bo przeciez takie "zmeczone porodami", moglyby malzonkom nie dogodzic... A jak wiadomo, rasowy Meksykanin musi miec cala mase dzieci i niekoniecznie z jedna kobieta...

To pisal cabernet.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry