zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Zielona zamilkla, bo srodek nocy ja zastal.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wyciagnelam mlodej pluszoego krolika, ktory jest niewiele mniejszy od niej samej. Kostka usilowala go nosic za uszy, ale jest za duzy i za ciezki, polozyla wiec go na podlodze i zrobila z niego fotel. teraz cala w skowronkach na nim presiaduje:-)
ale kolacja i tak byla super :-) bo do tego 2 rodzaje chlebka (z braku bagietki) i pękam 
hehehehehehekończy się u mnie drugi tydzień bez szefa i ekspresu... dobrze przynajmniej, ze ekspres ma wrócić... bo z powrotu tego pierwszego to nie bardzo się cieszę...

Przez ostatnia godzine karmilam obiadem cudo me zeby na koniec wszystko zwrocila i musialam zaczynac od nowa!- no kaocham to normalnie! ;[(((
Spacer mial byc krotki a wyszlo 3h...ehhh...i w imie czego ja sie tak mecze? :]
Widzisz kot-kot - nie potrafie wyjsc na krotki spacer- krotki to min. 2-2,5h a przeważnie wychodzi ok3h
A zaraz M wroci do domu, zastanie mnie przed kompem i stwierdzi ze nic nie robie :/ grrr...
Od jutra ma urlop...nie wiem czy sie cieszyc czy wrecz przeciwnie...(?)
cud że dzisiaj zrobiłam 2 ciasta (jedno na dzisiaj do kawy) a drugie na jutro na spotkanie rodzinne...
Kupiliśmy sobie z mężem na rocznice ślubu noże do sera i deskę z hartowanego szkła...a od rodziców A. dostaliśmy sery :-) 5 rodzajów i winko także wyżerka była przednia
ide spacyfikować chłopaków bo już nie daje rady
dobranoc