reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hmm a ja od początku ciązy zrzuciłam 2kg i nic na wadze jeszcze nie przybieram nie wiem czy to dobrze ?

Ale poczułam już pierwsze drobne kopniaczki mojego bobaska, na któreo oboje z W mówimy synuś, bo tak nam sie wydaje. I nawet dzisiaj sie śmialiśmy, że jak bedzie córka to dopiero za to "synuś" da popalic :-D. Ale moje przeczucia co do ciąży sie sprawdziły to może i co do płci sie sprawdzą, mam nadzieje że mój gin ustali mi usg zaraz po wizycie a wizyta 6 :)

Co do ząbków to ja "odpukac w niemalowane" mam spokój. Opuścily mnie nawet zapracia tylko, że teraz czasami mnie napadają nasiadówki w kibelku. :zawstydzona/y: :-(

reklama
Hmm a ja od początku ciązy zrzuciłam 2kg i nic na wadze jeszcze nie przybieram nie wiem czy to dobrze ?

Ale poczułam już pierwsze drobne kopniaczki mojego bobaska, na któreo oboje z W mówimy synuś, bo tak nam sie wydaje. I nawet dzisiaj sie śmialiśmy, że jak bedzie córka to dopiero za to "synuś" da popalic :-D. Ale moje przeczucia co do ciąży sie sprawdziły to może i co do płci sie sprawdzą, mam nadzieje że mój gin ustali mi usg zaraz po wizycie a wizyta 6 :)

Co do ząbków to ja "odpukac w niemalowane" mam spokój. Opuścily mnie nawet zapracia tylko, że teraz czasami mnie napadają nasiadówki w kibelku. :zawstydzona/y: :-(

No wlasnie ja tez sie zastanawiam kiedy pojawia sie te kg :-D

Gratuluje pierwszych kopniaczkow :tak::tak::tak: Nooo uwazajcie z tym 'synusiem' ;-) bawilas sie tym??:
Chinese Calendar by Pregnancy Weekly

Ja widzę, że dziewczyny tesknią do dodatkowych kilogramów :-D Nie tęsknijcie tak, bo jeszcze będziecie ich miały dosyć :tak: Każdy ma inny metaboilzm i reguł brak... no może oprócz tej jednej, że brzuszek i tak urośnie, więc jakby co, to porcięta będą sie na nim trzymały.

Tymczasem idę zapolować na drugie śniadanie, bo mnie głód przycisnął!

Nadal biore nospę, skurcze nei powróciły, ból w pachwinie minął,a lew czoraj bolałay mnei mięśnei brzucha,c zułam się jak po serii 'brzuszków", miałyście coś takiego? To chyba andal chodzi o to rozciaganei macicy, tak myślę...

reklama
No wlasnie ja tez sie zastanawiam kiedy pojawia sie te kg :-D

Gratuluje pierwszych kopniaczkow :tak::tak::tak: Nooo uwazajcie z tym 'synusiem' ;-) bawilas sie tym??: Chinese Calendar by Pregnancy Weekly

no i u mnie nie wiadomo wg tej wróżby :| bo wiek wychodzi mi 24 a poczęcie przełom lipca i sierpnia... no i lipiec to chłopak a sierpień to dziołcha :-D no i nadal tkwie w nieświadomości aż do USG

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry