Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tylko jest pewne ale... w ciąży nie możesz pracować dłużej niż 4h przed komupterem, nawet jeśli byś chciała. Pracodwaca musi dać Ci wolne na wszelkie badania które zleci Ci lekarz, a nie mogę być one wykonane po godzinach pracy. Nie możesz być zatrudniona po godzinach, ani w niekorzystych dla kobiet w ciąży warunkach. Praca zmianowa też odpada, chyba, że dostajesz tylko zmiany w ciągu dnia. Generalnie jak już jesteś w ciąży to pracodawca tak czy siak powinien wiedzieć, bo inaczej nie może przestrzegać Twoich praw.

Masz racje... ale wolalabym nie ujawniac tego faktu na rozmowie ;-);-);-) Pozniej to juz tak![]()
jak chcesz mieć pewność to radzę Ci napisz tutaj:
Porady prawne [porady.prawne@cpk.org.pl]
ja od nich otrzymałam wiele informacji odnośnie swojej sytuacji z pracodawcą.
super, dziekuje Ci bardzo!!!!

Jestem tego samego zdania co Ty, Aniez
Życzę smacznego, ja kisiel właśnie wciągam na śniadankoOstatnio często mam na niego ochotę;-)

nie ma za co
po to tutaj jesteśmy, aby sobie pomagać![]()
wiesz szanse są 50/50 ;-) więc wiesz, można wierzyć, a jak co to zaliczyć to do statystycznego błędu w wysokości 1%olapolap wg kalendarza chłopiec, ale nie wiem czy do końca wieże w te chińsie wróżby ;-)