Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rano ruszamy w droge do domku, trzymajcie kciuki by brzusiolek sie nie zmeczyl!!!
do spisania z wysp................
katik trzymam mocno kciuki może stańcie częściej żebyś mogła odpocząć i rozprostować nogi.rano ruszamy w droge do domku, trzymajcie kciuki by brzusiolek sie nie zmeczyl!!!
Rano ruszamy w droge do domku, trzymajcie kciuki by brzusiolek sie nie zmeczyl!!!

kochana ewakuacja sprzed tv....
ogladacie rozmowy w toku?? o boze..... masakra....
![]()

znajoma miała to samo lekarz poradził jej herbatę imbirową nie wiem czy od niejale wymioty ustały
![]()
Witam mamuśki
Miłego i słonecznego dzionka wszystkim życzę:-)
Dziś jest już drugi dzień , odkąd nie mam mdłości- może już sobie w niepamieć poszły coo? zatem z łózka szybko wstaje i do sprzątania kuchni dziś się udaje....

Także ten basen to chyba tylko na kręgosłup wczoraj był bo potem kalorie uzupełniłam z nadmiarem, dzisiaj nie jadłam jeszcze śniadania bo ta pizza do teraz mnie trzyma:-)Kupilam sobie spodnie ciazowe przez allegro (sztruksy z pasem ciazowym na gorze), jak sie mierzylam wyszlo mi, ze potrzebuje S, ale wzielam M z mysla, ze to dopiero poczatek 5 miesiaca, wiec jeszcze przytyje - no i M sa troche za luzne (zsuwaja mi sie i nie opinaja ud), myslicie, ze jeszcze przytyje odpowiednio zeby je wypelnic??? Jak na razie jestem tylko 1 kg na plusie, kurcze pocieszcie mnie dziewczynki, szczegolnie te, ktore juz rodzily i wiedza na ile jeszcze jest szansa ze przytyje![]()