reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Rano ruszamy w droge do domku, trzymajcie kciuki by brzusiolek sie nie zmeczyl!!!
do spisania z wysp................​

Spokojnego powrotu do domu w takim razie Katik:-)

2nn3lbetd9e6dbef.png

Oj o rzezniku dzisiaj, znaczy o dentyscie. Magda Ciosek, pisalas o tej osemce, z ktorej zostaly tylko korzenie i sa do usuniecia.... BRRRR Ja mialam podobny problem z 7. Rwali mi te siodemkowe korzenie za pomoca jakichs hakow, czy innego talatajstwa. Najgorsze bylo to, ze nie dosc ze wpakowali mi 6 zastrzykow znieczulajacych, ja czulam absolutnie wszystko. No i korzen mialam pekniety, wic trzeba bylo dlutowac. Nigdy wiecej!!! Nastepny taki zabieg (jesli bede zmuszona go przeprowadzic) odbedzie sie w pelnej narkozie. Nikomu nie zycze takiego doswiadczenia.

Rano ruszamy w droge do domku, trzymajcie kciuki by brzusiolek sie nie zmeczyl!!!
do spisania z wysp................​

trzymaj sie kochana, mam nadzieje ze w te strone bedzie lepiej!!

malenko
kciuki mocno tzrymalam i mam nadzieje ze już można do Ciebie mówić pani magister:) więc jak sie pani magister miew w dzień po obronie?? jak brzuszek i Izunia??

co do dentysty, ja wyleczylam wszystko przed ciążą i teraz mam spokoj:) sadysty juz sie nie boje, mam taką spoko babeczke, oczywiscie sie znieczulam i tylko sobie siedze z otwarta gębą:)

chorującym życze szybkiego powrotu do zdrówka

miłego dzionka

Kupilam sobie spodnie ciazowe przez allegro (sztruksy z pasem ciazowym na gorze), jak sie mierzylam wyszlo mi, ze potrzebuje S, ale wzielam M z mysla, ze to dopiero poczatek 5 miesiaca, wiec jeszcze przytyje - no i M sa troche za luzne (zsuwaja mi sie i nie opinaja ud), myslicie, ze jeszcze przytyje odpowiednio zeby je wypelnic??? Jak na razie jestem tylko 1 kg na plusie, kurcze pocieszcie mnie dziewczynki, szczegolnie te, ktore juz rodzily i wiedza na ile jeszcze jest szansa ze przytyje :sorry:

kochana ewakuacja sprzed tv....
ogladacie rozmowy w toku?? o boze..... masakra :)....:-D

Opowiedz co mowili, jestem strasznie ciekawa
:tak:

znajoma miała to samo lekarz poradził jej herbatę imbirową nie wiem czy od niej :-p ale wymioty ustały:tak:

Ja tez sobie kupilam herbatke imbirowa, ale nie pomagala
;-)

Witam mamuśki
Miłego i słonecznego dzionka wszystkim życzę:-)
Dziś jest już drugi dzień , odkąd nie mam mdłości- może już sobie w niepamieć poszły coo? zatem z łózka szybko wstaje i do sprzątania kuchni dziś się udaje....

Jasne, szalej, trzeba korzystac
:-D

Cześć dziewczynki:-)
Widzę, że od wczoraj nie dużo naprodukowałyście, także szybko zajęło mi przeczytanie, hahaha

Wczoraj byłam z koleżanką i mężulkiem na basenie, było świetnie, potem czułam się rewelacyjnie. Ale...zachciało się tak jeść po basenie, że hej:-)No i jak się to skończyło...na pizzy:-D:-D:-DTakże ten basen to chyba tylko na kręgosłup wczoraj był bo potem kalorie uzupełniłam z nadmiarem, dzisiaj nie jadłam jeszcze śniadania bo ta pizza do teraz mnie trzyma:-)

Ta koleżanka z którą byłam wczoraj na basenie też jest w ciąży, początek 15 tc., jest drobniutkiej postury. Ja czułam się przy niej jak słoń, jej wogóle nie widać brzucha, dopiero jak ubrała spodnie ciążowe i bluzkę to trochę, trochę.

Dzisiaj ostatni dzień w pracy i mam 3 dni wolnego:-)ale niestety mój mężuś ma operacje na kolano, także cały czas będę z nim.

reklama
Kupilam sobie spodnie ciazowe przez allegro (sztruksy z pasem ciazowym na gorze), jak sie mierzylam wyszlo mi, ze potrzebuje S, ale wzielam M z mysla, ze to dopiero poczatek 5 miesiaca, wiec jeszcze przytyje - no i M sa troche za luzne (zsuwaja mi sie i nie opinaja ud), myslicie, ze jeszcze przytyje odpowiednio zeby je wypelnic??? Jak na razie jestem tylko 1 kg na plusie, kurcze pocieszcie mnie dziewczynki, szczegolnie te, ktore juz rodzily i wiedza na ile jeszcze jest szansa ze przytyje :sorry:

ja przytyłam co prawda 20 kg w ciąży i spodnie ciążowe, które nosiłam na początku, nie były dobre do samego końca, zrobiły się ciasne w udach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry