reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dzieki za wszystkie info o zarazie ;-) Uzbrajamy sie w cierpliwosc. Poki co wybila sie kolejna 3

Nie doczytalam, ale widze, ze MOnie na kolejna dzidzie namawiaja... hahaha moj stary tez zwariowal, bo od jakiegos czasu o braciszku truje...

hej witam po długim weekendzie
zdrówka dla chorowitków !
dziewczyny dajecie się namówić nie bądźcie takie fajnie by było popatrzeć na rosnące brzuszki :)

my wczoraj wróciliśmy od babci poleniliśmy się trochę pogoda dopisała tylko w niedziele wieczorem trochę popadało ale tylko troszkę. Moja Niunia cała pogryziona przez komary biedulka całe szczęście się nie drapie. Czwartkowa biegunka jej minęła całe szczęście to był jednodniowy incydent.

reklama
witam się po weekendzie.
Nie było mnie od piątku a tu widzę dużo chorowitków- zdrówka wszystkim bez wyjątku.
My wczoraj pożegnaliśmy gości- było miło ale baaardzo męcząco:)Wczoraj z racji ze pogoda do bani delektowaliśmy się ciszą w domu a o 21 poszlismy już spać- Antoś śpi nadal co u niego się nie zdarza.Urlop mi się skończył i od 2 minut powinnam już siedzieć w robocie- ale siedzie w domu w piżamce bo zafundowałam sobie l4 do końca tygodnia bo pogoda się szykuje:)

ide szykować sniadanko bo może jak smok wstanie to coś wszama:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry