reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Gosieńka a nie tylko film :-) ;-)
Monia, Katik u mnie też taki tajfun codziennie... :no::no:normalnie macki opadają i dyndają
Elvie gratuluje udanej konferencji! Przecież było wiadomo że wszytko pójdzie gładko... perfekcjonistko!
Zielona zdolna Kostka, zdolna... Ale nie zazdroszcze teraz to oczy i w doopie żeby ci nie uciekła...

Ja znowu niewyspana. Już nie wiem co się M. dzieje. Bo sam katar to takich cyrków nie robi... mam wrażenie że któraś 3 wyłazi ale w paszczę zajżeć sobie nie da. Więc pozostają domyśły i strzępki obrazków jak pyzia do ryku rozdziawia...

Dzisiaj urywam sie na zakupy. Zobaczymy czy coś znajde :-) A potem do dentysty...

Ja mam dzisiaj stresa od rana zresztą miałam od tygodnia bo dzisiaj mam kontrolne usg piersi, niby wiem że wszystko jest w porządku ale wiadomo stres jest:-(
Zabieram ze sobą Helenkę bo chcę aby mój lekarz obejrzał jej znamię które ma na pleckach, nasza pani pediatra twierdziła że powinno się wchłonąć do roku a mała ma już 1,5 a znamię ani drgnęło, on się na tych rzeczach zna więc niech na nie spojrzy będę spokojniejsza .
Trzymajcie kochane kciuki.
Generalnie to dzisiaj u nas zamieszanie na maksa przez ten mój wyjazd do lekarza bo oczywiście Emil na tenisa, Mateo na akrobatykę, mąż jedzie ze mną bo ktoś musi Helenki przypilnować i od rana się ze mnie śmieje że ja to w logistyce powinnam pracować;-)

Nata brązowy medal dla ciebie;-) i zaszalałaś dzisiaj z tym spaniem:-p

Agnieszka znając was gołąbeczki to tak własnie myslałam:-p Udanych zakupów:tak:

Zielona jak czytam co piszesz to przypomina mi się jak Emilo spał w moich ramionach nieraz godzinami i był wtedy taki spokojny jak miał spać w łóżeczku to od razu się budził.
Kostka to widać mała spryciula z tym otwieraniem drzwi :tak:

Gosia no zabawnie by to musiało wyglądać, dwójka przy cycusiach:-)

Elvie no widzisz wszystko gładko poszło zresztą tego byłam pewna że dasz radę:tak:

Zmykam chatę posprzątać i na stragan muszę podejść po świeże warzywa.
Pa odezwę się po wizycie czyli wieczorkiem.

Gosieńka kciuki zaciśnięte :tak: i za ciebie i za Helenkę
A wczoraj byl tylko film :-D ;-) cokolwiek by sobie ktoś myślał :-) Przy chorowitkach ciągle sie budzących nic innego w grę u nas nie wchodzi bo napięcie idzie sobie w diałby i czujemy takie frustrujące niespełnienie ;-) a po co sobie robić nadzieję? :-p

witam
ale mamy piekny słoneczny dzień mmm super :-)

gosienko &&&&&& daj znać po wizycie

my dzisiaj mamy wizytę u alergologa zobaczymy co nam powie muszę wziąć zaświadczenie że Natalka ma uczulenie na mleko żeby pediatra mógł mi wystawiać recepty na Bebilon Pepti.

Witam się
Gosieńko- trzymam kciuki.
Nata- to wstałyśmy tak samo. Nie nawidze takich pobudek , tym bardziej że teraz to o tej godzinie to ciemna noc
Aga- zdrówka dla chłopaków i udanych zakupów
Elvie- kto jak kto ale Ty zawsze dasz rade no i super ze z konferencją pierwsze koty za płoty

dziewczyny- czy którejśc dzieć budzi się jeszcze w nocy na mleko? Matko bosko ja chyba zwariuje on się codziennie budzi między druga a trzecią i chce mleko- nie pomaga woda , herbatka, tulenie, smok nic- tylko mleko. Mam wrażenie że on nigdy nie przestanie się budzić na nocne jedzenie

Salamandra-zaciskam za Ciebie meeega kciuki:)

Dzień Dobry
Dziewczyny dla mnie takie ranne pobudki to jakaś anomalia! Więc nata i kamisia podziwiam.
Gosienka daj znac jak po kontroli
No Elvie jakoś nie wątpiłam w Twoje zdolności :-) A filmiki juz masz nakręcone?
Wieści o Ami mnie tak cieszą. Nareszcie jakies rezultaty. A charakterek... no cóż - nadszedł juz ten czas buntowników :-D

Mocna zadko kiedy jestem w swoich postanowieniach, ale udało mi się dzisiaj nie zacząc dnia od kawy i zaliczyć spacerek przed pracą :-)
Ciąza to chyba jedyny mocny argument, ktory sprawi, ze będę w stanie zmienic swoje przyzwyczajenia.
Dziękuję za trzymanie kciukow. Dzisiaj po przebudzeniu stwierdzilam, ze musimy z mezem dobrze przeanalizowac czy to wlasciwy czas na drugie malenstwo. Sama sie sobie dziwie, ze takie instynkty macierzynskie we mnie siedza :-)
W tych czasach trzeba byc realistą...

Kamisia a Ty maile odebrałaś ?

reklama
gosienka - kciuki trzymam daj znać po wizycie :-)

salamandra - no to ja mam nadzieję, że jednak się kreski rozmnożą :-D a jak nie teraz to za miesiąc :-)

melduję się po powrocie z wakacji... dojechaliśmy do domu przed 2 w nocy... 15km przed domem B dostał mandat... :-) pan policjant zobaczył dziecia zmęczoną babę i zamiast 300 zł dał 100zł :-D i 4 pkt :-) jednak są jeszcze policjanci z sercem.

Jestem padnięta bo Q oczywiście się wyspał już o 8 :-) a teraz cwaniak śpi. a jutro akcja żłobek na nowo.

mamoPaulinki - dla mnie spotkanie może być i w iławie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry