Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo M. się darł, rzucał czym popadnie, bił i w ogóle... i póki ona mnie nie słuchała i do niego gadała i uspakajała tym było gorzej (i tak postęp że nie leciała od razu mu dać tego czego chciał!!). I o dziwo posłuchała mnie jak jej powiedziałam żebyśmy wyszły i nie zwracały na niego uwagi albo zajęły się w tym samym pokoju rozmową ze soba i absolutnie nie patrzyły na niego. Wybrała opcję nr 2 i co?? dziecko po 5 minutach sczaiło że babcia go olała i że tak do niej nie dotrze i nie dostanie czego chciał. Przylazł do mnie przytulił się i powiedział DA i pędem do kuchni. Poszłam i dałam czego chciał ;-)
normalnie ktoś mi teściową podmienił czy jak?? 
o tej porze 

dzisiaj była ostatnia wizyta i na razie mamy zdrową paszczę.

Agnieszka- a kiedy ten okres buntu i naporu przechodzi??? U nas tylko zmienia fazy ;-) obecnie Kuba wszedl w etap negocjacji, Barteq w etap głuśca, matka ma etap olewania, ojciec tłumaczenia... i tak się razem bujamy
Jedno jest z takim Kuba fajne, odkad skonczyl 3 lata w niczym mu nie musze pomagac, wszystko ubiera sam i 'robi' kolo siebie sam, je sam, myje zeby sam, brudy do pralki wklada sam... no do sklepu sam nie chodzi i okien nie myje, ale spoko dojdziemy i do tego... obecnie oprocz tego, ze sam, to musi byc pierwszy :-) taka fobia, ktora bezczelnie wykorzystuje, jak np. rano chce go ponaglic, zeby szybciej wyjsc z domu![]()
A u nas już cicho...Antol wyszalał się ponad 1,5 h na placu zabaw i padł. Ostatnio zasypiał nam po 21 bo szanowna Pani Babcia kładła go spać po 15 albo czekałą aż ja przyjdę i siłą rzeczy Antek szedłspać bo był taki zmeczony. Dziś mimo że tarł oczka poszliśmy na plac i jakoś dotrwał do tej 19 . Ale był tak padnięty że siedząc w wannie mówił iśc i próbował wyjść, a jak go ubierał to pokazywał na łózeczko i mówił aaaaa.
Ciekawe ile pobudek zaserwuje nam w nocy , bo nawet mleczka nie wypił