reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosieńko dokładnie tak :tak: :-D póki coś boli znaczy że jeszcze żyjesz :-D ;-)
Ciasto … u mnie znika w 10 minut… i to wszyscy jesteśmy takie łasuchy! Dlatego raczej żadko piekę bo byśmy się nie unieśli (a szczególnie M. bo ten to nie ma granic ani oporów przed kolejnym kawałkiem :no:)

dobra miałam coś jeszcze napisać ale musze znikać bo M. wstałi obiad już jest

reklama
witam się i ja w to cudne niedzielne popołudnie.
Z właśnie zasnęła , jak wstała o 6 to dopiero padła
co do kg to na całe szczęście zrzuciłam te 20 kg w 3 miesiące, więc tragedi nie było, ale jak sobie przypomne jakim byłam hipopotamem pod koniec... no i jeśli lekarz potwierdzi to mam nadzieję, że ta będzie troszkę krótsza niż 43 tyg.:no:
R miał wrócic dziś w nocy , ale jednak będzie dopiero jutro wieczorem, tak więc musimy jeszcze troszkę posiedziec same

Gosienka oby szybko przestało bolec

Elvie zazdroszczę spania do 10:30 ach jak mi się to marzy.... w zeszłym tygodniu jak oddaliśmy Z do dziadków to spałam do 12:30 ach

Gosia oby Mati szybko się zaklimatyzował w żlobku
Annaoj zdrówka dla Ali

Dziewczyny - musicie babcie do dzieci zapraszać, one chętnie wstają o 7.00:-D

annaoj kce - Ola Dagowa ok, już się ładnie bawi i kryzys żłobkowy u nich minął:-)

Moja pchełka rosół zjadła i poszła z babcią nad staw kaczuchy karmić, M. formułę ogląda i ogarnia pocztę, a ja robię gulasz z szynki - mistrzostwo świata to chyba dzisiaj będzie, bo chyba z 20 przepisów przejrzałam i taki swój mix tworzę, a pachnie tak, że M. co chwilkę do kuchni wpada:-)
Poza tym właśnie sobie uzmysłowiłam, że my nie jemy ziemniaków wcale i może dlatego Lenka taka szczupła?? Dzisiaj będziemy mieć ziemniaki z gulaszem na obiad to ją trochę utuczę:-D Ja ziemniaki to na sztuki w warzywniaku kupuję, więc jak wczoraj poszłam po 8sztuk to się Pani uśmiała, że chyba gości mamy:-D Kiedyś byłam strasznie ziemniaczana, frytki i placki ziemniaczane mogłam jeść ciągle, ale M. nie lubi, małą też nie przepada (wyjątek robi dla ziemniaków z sosem) więc "od święta" je gotuję.

takie babcie to skarb

my ziemniaków też nie jemy, jak kupię mały woreczek to na miesiąc starcza:-)

nie wiem czemu ,ale pierwsze co to na myśl mi przyszło jak się robi gulasz z wędliny ? wyobraziłam sobie, że robisz go z plasterków szynki... :zawstydzona/y:

Love - z mięska od szynki robiłam (dokładnie z szynki dolnej, bardzo chudziutkiej), nie z wędllin:-D Dodałam cebulę, czosnek, por, marchewkę, paprykę, majeranek, 2 łyżeczkiprzecieru pomidorowego, listek laurowy, ziele angielskie i nie pamiętam co jeszcze, ale pyyyyyyyyszny wyszedł.

wiem wiem tylko taka pierwsza myśl...
ja dodaje jeszcze pietruszkę posiekaną... uwielbiam
jutro chyba też zrobię gulasz

a teraz chyba idę się zdrzemnąc póki Łobuziara śpi bo oczy mi się zamykają.

Ello!

Jedziemy zwiedzac Pueble :-)

Chcialam napisac, ze wyglada na to iz UHT to strzal w dziesiatke. Poki co ani jednej rzadkiej kupy! :-D :-D

Mala od kilku dni lapie nas oboje za szyje i mocno do siebie przytula, caluje na zmiane i smieje sie :-)

Hejka

Wróciliśmy ze Szklarskiej, było bosko zaliczyliśmy Park dinozaurów w którym było mnóstwo atrakcji , pyszne jedzonko więc polecam jak któraś będzie w okolicy:tak: no i trójca się wybiegała wyskakała i trochę edukacji też było:tak:
Teraz wykąpani czekają aż mamusia poczyta bajeczki:-)
Zajrzę jeszcze później:tak:

reklama
Witam:-)

Moja ferajna zjadła kolacyjeke, a teraz się kąpią:-). Mąż juz wraca...ale pewnie bedzie bardzo póxno także nie wiem czy doczekam.

Ok lece bo mi łazienkę zaleją:-)

Pewnie jeszcze wpadne poźniej, jak bede zerkac na TzG;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry