Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam nadzieję że ze 2 godziny spokoju bedzie :-)Maonka- oj... zyczenia zdrowia dla babci!!! W tym wieku, to faktycznie jest mega problem!
Elvie- a ja ze smokiem powiem Ci tak: moim zdaniem na odsmoczkowanie musza byc gotowi rodzice i dziecko, Kube odsmoczkowalam, jak mial 7 miesiecy, z Bartkiem robilam 2 podejscia: jak mial jakies 5 miesiecy (nieudane, bo zaczal ciumkac rozki kolderki, wiec spasowalam) i jak mial 10 miesiecy- ANI RAZU NIE ZAPLAKAL! I od tego czasu zaczal nam przesypiac nocki (bo sie budzil 'na smoka' a ze zabkowal, to nie mogl go zaciagnac i byl ryk... od tego czasu na dziaselka pomaga masc i tyle). Jesli czujesz, ze jestes 'zwarta i gotowa' to czemu nie sprobowac :-) mozesz sie przyjemnie zdziwic :-)
Katik- zdrowka dla Was wszytskich!!!
A my mamy maly klopot- Kuba obskubal skorke dookola palca wskazujacego i ropa 'wylazla' (obok paznokcia na szczescie), wiec ma jakas miejscowa infekcje, czy oprocz szarego mydla i masci ichtilowej macie jakies sprawdzone patenty ta taka 'bube'?
i tak pewnie kilka razy... mnie pomagało ...