reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniam, poki co szkol Szymka, a my w drodze jestesmy. Jakby co, to sie ze starym na adwokata rozwodowego zlozycie i juz Szymkowa laska bedzie blizej. :-)

Gosienka, robilismy dzis pierwsze dorosle urodziny mojego chlopa. Udalo sie. Zarelko wyszlo luksus, wiec caly ten zapierz oplacil sie.

Za bledy przepradszam, ale wina za nietrafianie w klawisze obarczam shiraza,,,,,

reklama
Witam dziewczyny w końcu tu dotarłam :-):-):-) poszłam za waszymi radami i oblałam swojego MGR :-D dwa dni picia zakończyły się anginą buhahaha ale dzisiaj zwarta i gotowa stawiłam się do pracy ;-)
DZIĘKUJĘ WAM SERDECZNIE ZA TRZYMANIE KCIUKÓW I GRATULACJE JESTEŚCIE KOCHANE!!! NA WINKO ZAPRASZAM DO BIAŁEGOSTOKU :-)

Dzień dobry :-)
Uhhh cudnie wczoraj było :tak: po obiedzie poszliśmy na spacer i J. ledwo wyszedł z domu to zarządził że idziemy do babci Ani... no to poszliśmy :-) babcia cała szczęśliwa. Dzieciaki sie wybawiły a my w 4 w remika pograliśmy. Matko jak ja dwano w to nie grałam :no:
Ja opuchnięta jestem bo mi się ropa przy dziąśle zbiera :-( boli jak ch.olera zaraz do dentysty dzwonie.

Magda witam córe marnotrawaną :-);-)
Zielona brzmi ciekawie "pierwsze dorosłe urodziny męża"... możesz wytłumaczyć bo nie wiem czy mnie się stawia czy jak?
wiem wiem że Emilek zarezerwowany ;-) i bić się o niego nie będę bo mam 2 chłopców ;-):-D

Witam:-)
Wyspana i pełna energii biorę się za robotę.
Lenolinka w domu pięknie noc przespała z jedną awarią na zmianę piżamki, bo pierwszą osikała konkretnie.
Kupiliśmy jej w Zakopcu takie wielkie drewniane kredki i ma teraz super zabawę - wkładanie kredki do butli po 5-litrowej wodzie mineralnej. Wcześniej oczywiście była próba jedzenia kredki:-)

w kwestii formalnej przypominam, że Emilo jest już Z A R E Z E R W O W A N Y :-)
A ja pragnę zauważyć, że na ostatnim spotkaniu Emilem się baaaaardzo zainteresowała moja Lenka i on bez sprzeciwu za rączkę ją prowadzał, gdzie chciała, więc z tą rezerwacją to różnie może być:-D

Nadal też czekam na chętną, co mi piękną żonkę dla Zdzisława urodzi;-)

Miłego dnia, dziewczyny! Zajrzę później.

Hejka hejka :-):-):-)

Tak na szybko bo wyjeżdżamy na groby i wracamy dopiero jutro wieczorkiem:tak: Trzymajcie kciuki bo 350 km w jedną stronę przed nami i nie wiem jak Hela to wytrzyma :no:

Elvie racja racja Emil ostatnio wspominał Lenkę że tak go za rączkę prowadzała:-D

Agnieszka bólu zęba nie zazdroszczę mam nadzieję że dentysta coś zaradzi. Trzecia może być dziewczynka i wtedy możecie się z Elvie dogadać:-p

Mamusia brawo no i zdrówka a i jeszcze w takim razie zacznij organizować spotkanko w Białymstoku :tak: Ja przyjadę:tak::-)

Zielona najlepszego dla staruszka :tak: super że imprezka się udała no i błędy wybaczamy :-p

Papatki

hej.
melduje powrót z dłuuugiego weekendu.

Dzieki dziewczyny za trzymanie kciuków i dobre słowa. Nadrobiłąm trochę i widziałam, że katikowa poinformowała Was co i jak.
Sam zabieg był spoko. Ola była bardzo grzeczna przy wkładaniu wenflonu i podawaniu ogupiacza aż panie pielegniarki się dziwowały jakie spokojne dziecko :-D za to potem pokazała jaka ona grzeczna nie jest. Wenflon ją wk... i wyła przez godzinę, że cały szpital ją słyszał, nawet wyjecie wenflonu nic nie dało bo jak się rozkręciła to końca nie było widać. :-(

Elvie trzymam kciuki by był synek i super, ze maluch zdrowy i wszystko ok.
Mamusiu gratuluje obrony.

wiecej ponadrabiam wieczorem

Akaata- super, ze juz jestescie po :-) teraz niech Luska ladnie do was jezyk wystawia :-p

Wszystkim jadacym na groby zycze BEZPIECZNEJ podrozy! My pojdziemy jakos jutro, ale mamy blisko, wiec to raczej bedzie spacer.

Tymczasem uciekam do roboty.

akaata dobrze że już jesteście po zabiegu ale przeżyć nie zazdroszczę

Ja jestem w pracy do 15 a potem jedziemy na groby i wracamy jutro wieczorem więc znowu mnie nie będzie, także dziewczynki moje kochane spokojnej końcówki długiego weekendu oby w środę było was tu więcej bo dzisiaj straszne puuuuuchy.

Zielona, najlepszego dla Maksykanskiego Tatusia. Juz trzeci raz skladam mu zyczenia :-D:-D:-D
Gosienko- spokojnej podrozy dla Was!

ZA to OLi wybranek bliżej i tez już go tam pewnie mama szkoli na dobrego męża .
Ale tak jesli o dziecięcą miłośc chodzi to w OLi przedszkolu jest Maks .
Maks ma nie całe trzy lata i strasznie kocha OLę . POtrafi przywalić ją do ściany i całować . Jak Ola idzie spać to ją po rrękach całuje . prowadza sie z nią za rączkę .Jego mama w tym przedszkolu pracuje więc już sobie wychowuje synową :tak:
O matko ale sie usmialam. Niezly adorator!
Katik to ja poproszę kawałeczek tego ciasta czekoladowego :-p
nie ma juz :blink::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Glowa mi peka, wiatr mamy paskudny. Niby ciaplutko, wiec az zal ze te wietrzysko tak wieje.
Dekoracja na Haloween mi stuka i stuka w drzwi, zaraz sie wkurze i to zdejme.
Swoja droga- gadalam wczoraj z siostry dzieciakami,i opowiadaly mi jak to im na religii siostra zakonna wmawiala, ze chodzenie w Haloween po cukierki to GRZECH!!!! :crazy::szok::szok::szok:

reklama
Witamy:-)
Witam po pracy, szkoda mi było urlopu na wolne dzisiaj, ale i tak urwałam się już o 12. Babcia z ulgą mnie powitała, bo dawno nie musiała z obydwiema na raz na spacer się wybierać, no łatwo nie jest, zwłaszcza, że Zosia na etapie żartów i babcia po całym mieszkaniu ją z kurtką ganiała.

Ja strasznie rozbita jestem po tej zmianie czasu, niecierpię tego:baffled:

Gosieńka szerokiej i spokojnej drogi. My dotąd nie wyprawialiśmy się dalej niż 200km, ale to i tak zawsze z duszą na ramieniu

Akaata dzielna Olunia, najważniejsze, że to już za wami

Aniam teraz to śmichy chichy, ale nigdy nie wiadomo, niejedna miłość się w przedszkolu zaczęła. Bosko te amory muszą wyglądać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry