AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Gosieńka mowy nie ma! Jak to mówie mężowi nie ze mną te numery
Jak będę miała gdzie dziecko nr 3 zakwaterować to wole adoptować dziewczynkę
;-) przynajmniej będzie pewność co do płci 
A co do dentysty to dzisiaj żaden nie urzędował
ale pani z recepcji poleciła mi maść BAIADENT więc zakupiłam do tego płukanie szałwią, tamtum verde albo czymś tam jeszcze. Do tego w domu mamy lampę bionic więc sobie naświetlam. Byle do środy 
My jeden cmentarz zaliczyliśmy dzisiaj. Drugi jutro. Na szczęście mamy groby w obrębie 1 miejscowości w odległości 10-15 km (w zależności jaką drogą jedziemy).
J. cały szczęśliwy bo dostał długą zapalniczkę gazową i pod okiem tatusia zapalał znicze.
Jeszcze raz bezpiecznej drogi kochane! Czekam na was wszytkie tutaj.
Jak będę miała gdzie dziecko nr 3 zakwaterować to wole adoptować dziewczynkę
;-) przynajmniej będzie pewność co do płci 
A co do dentysty to dzisiaj żaden nie urzędował
ale pani z recepcji poleciła mi maść BAIADENT więc zakupiłam do tego płukanie szałwią, tamtum verde albo czymś tam jeszcze. Do tego w domu mamy lampę bionic więc sobie naświetlam. Byle do środy 
My jeden cmentarz zaliczyliśmy dzisiaj. Drugi jutro. Na szczęście mamy groby w obrębie 1 miejscowości w odległości 10-15 km (w zależności jaką drogą jedziemy).
J. cały szczęśliwy bo dostał długą zapalniczkę gazową i pod okiem tatusia zapalał znicze.
Jeszcze raz bezpiecznej drogi kochane! Czekam na was wszytkie tutaj.

wzięłam nurofen, posmarowałam maścią, naświetliłam... jest trochę lepiej bo już nie czuję jakbym miała pustkę w głowie ale dziąsło dalej napieprza :-(mam nadzieję żę ropa wylezie