reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Cześć mamunie!

Zaniedbałam ostatnio troszkę forum przez porządkowanie kilku spraw w realu. No, ale powoli zacznę ogarniać Wasze wpisy.
Tymczasem chcę Was mile poinformować, iż w czerwcu powitamy nowego członka rodziny :blink:
Tak sobie wlasnie myslalam, ze moza ta Twoja nieobecnosc spowodowana intensywnym eksploatowaniem malzonka :-D:-D:-D:-D
Gratulacje!!!!!!!!!!!

Aniam, poki co szkol Szymka, a my w drodze jestesmy. Jakby co, to sie ze starym na adwokata rozwodowego zlozycie i juz Szymkowa laska bedzie blizej. :-)

Gosienka, robilismy dzis pierwsze dorosle urodziny mojego chlopa. Udalo sie. Zarelko wyszlo luksus, wiec caly ten zapierz oplacil sie.

Za bledy przepradszam, ale wina za nietrafianie w klawisze obarczam shiraza,,,,,

he he pewnie .
Co to za wynalazek piłaś ?

hej.
melduje powrót z dłuuugiego weekendu.

Dzieki dziewczyny za trzymanie kciuków i dobre słowa. Nadrobiłąm trochę i widziałam, że katikowa poinformowała Was co i jak.
Sam zabieg był spoko. Ola była bardzo grzeczna przy wkładaniu wenflonu i podawaniu ogupiacza aż panie pielegniarki się dziwowały jakie spokojne dziecko :-D za to potem pokazała jaka ona grzeczna nie jest. Wenflon ją wk... i wyła przez godzinę, że cały szpital ją słyszał, nawet wyjecie wenflonu nic nie dało bo jak się rozkręciła to końca nie było widać. :-(

Elvie trzymam kciuki by był synek i super, ze maluch zdrowy i wszystko ok.
Mamusiu gratuluje obrony.

wiecej ponadrabiam wieczorem

Dobrze że już po :tak:

Zielona, najlepszego dla Maksykanskiego Tatusia. Juz trzeci raz skladam mu zyczenia :-D:-D:-D
Gosienko- spokojnej podrozy dla Was!

O matko ale sie usmialam. Niezly adorator!

nie ma juz :blink::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Glowa mi peka, wiatr mamy paskudny. Niby ciaplutko, wiec az zal ze te wietrzysko tak wieje.
Dekoracja na Haloween mi stuka i stuka w drzwi, zaraz sie wkurze i to zdejme.
Swoja droga- gadalam wczoraj z siostry dzieciakami,i opowiadaly mi jak to im na religii siostra zakonna wmawiala, ze chodzenie w Haloween po cukierki to GRZECH!!!! :crazy::szok::szok::szok:

brak słów poprostu te panie od religi to im się we łbach powywracało :angry:

Cześć mamunie!
Zaniedbałam ostatnio troszkę forum przez porządkowanie kilku spraw w realu. No, ale powoli zacznę ogarniać Wasze wpisy.
Tymczasem chcę Was mile poinformować, iż w czerwcu powitamy nowego członka rodziny :blink:

Gratulacje super !!!!!

My jutro na groby znaczy się teściowa to już milion razy była .

Salamandra ogromniaste gratulacje!

Zielona najlepsze życzonka dla małża!

a jedna ekipa to nawet buchnęła teściowej z parapetu fajki :-)...ach ta dzisiejsza młodzież :-)

za rok rozumiem fajki zamiast cukierasów?

magda
ja też pamiętam, miło że jesteś!

agnieszka mam nadzieję że ząbas odpuści...

aniez
zdrówka!

aniam no niesamowita ta "miłość", za Jerzem w starym przedszkolu ganiała córa przedszkolanki, głaskała go jak się budził itp

padam na pysk, chłopaki wreszcie posnęli więc i ja mykam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry