AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Magda racja cudowne są te modlitwy dzieci...takie proste i szczere 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

he he zaraz będzie bitwa o Gosiowego Emila . A Emil i tak będzie miał w nosie i sam sobie wybierze
Moje dzieciaki w sumie też już mają , tylko ta SZymkowa laska tak daleko cholerka . ZA to OLi wybranek bliżej i tez już go tam pewnie mama szkoli na dobrego męża .
Ale tak jesli o dziecięcą miłośc chodzi to w OLi przedszkolu jest Maks .
Maks ma nie całe trzy lata i strasznie kocha OLę . POtrafi przywalić ją do ściany i całować . Jak Ola idzie spać to ją po rrękach całuje . prowadza sie z nią za rączkę .Jego mama w tym przedszkolu pracuje więc już sobie wychowuje synową
U nas dzień lenia .
Elvie ja bym chętnie pojechała w góry ale chyba na częśc słowacką a nie na naszą . Jakoś na nerwy działa mi zakopic . a na termy tez bym się chętnie wybrała ale na jakieś mniejsze . Jak bywaliśmy w zakopcu to jeździliśmy tam tego pełno . W drugą stronę jadąc masz 10 km ode mnie termy . tAKŻE zapraszam
hehehe, u nas od popołudnia drzwi się nie zamykają, co 5 min dzwonek i sławetne "cukierek albo psikus"...cukierki wszystkie zostały już wydane, nawet mandarynki poszły...a jedna ekipa to nawet buchnęła teściowej z parapetu fajki :-)...ach ta dzisiejsza młodzież :-)

Nie wiem, jak Wy tam przy takich zmianach temperatur wytrzymujecie

).