reklama

Kwietniówki 2010!!!

Elvie, wlasnie mialam w tej sprawie do Ciebie pisac :-) Poki co dzis bede ogladac 3 odcinek z II sezonu ;-)

Ja mala wzielam na spacer na cmentarz (bez wozka) i skonczylo sie na tym, ze musialam ja niesc, bo bida sie zmeczyla i zasnela... Dzis w Meksyku jest swieto Aniolkow, wiec groby jeszcze nie przystrojone. Jutro bedzie kolorowo, pelno ludzi i imprezy na cmentarzu. Moze tez sie wybierzemy, choc w to watpie.

reklama
Anna my po słowie a pewnie . Musisz chyba się wybrać do Maksa i powiedzieć żeby Olki tak nie całował :-D

Ja też dziś byłam u nas i u Zosi .
U nas mało ludzi w wawie multum .
Na ursusie są groby Romów więc impra na całego - stoły , piwko .
SZymek bawił się z Zosią autkami . Zabrał z samochodu , bo on się będzie z Zosią bawił .
Zabrał sobie od Zosi kamyczka do domu.

Ja jak mieszkałam w wawie to wieczorem szłam zawsze na powązki , ślicznie tam jest wieczorem

Czesc laseczki.Chcialam sie tylko przywitac i powiedziec ze jestem bez kompa.Przedwczoraj wylaczyl sie i juz sie nie wlaczyl.Jestem zalamana bo tam mialam wszystkie zdjecia i filmy od urodzenia Amelii.Nawet nie wiem czy da sie odzyskac takie dane?????A wczoraj mielismy kupic ta skrzyneczke do przechowywania takich rzeczy a komputer szlag trafil przedwczoraj.
Dzis dzien Wszystkich Swietych a ja nie moge isc na groby najblizszych.Jest mi bardzo dzis smutno.
Moze w przyszlym roku bedzie mi dane spedzic ten dzien w PLu.

Lece i dozobaczenia nie wiem kiedy.Kurcze nie wiem nawet w jakie rece oddac tego kompa.

Doczytalam jeszcze szybciutko ze e.salamandra bedzie miala dzidziusia.Ogromne gratulacje dla Ciebie.No to teraz pasuje dziewczynka.U elvie bedzie chlopak to macie nastepna pare.

Ostatnia edycja:
gosiek, na szczescie da sie odzyskac te dane.

mielismy podobnie. Szczesliwie kupilismy moj komp i "skrzyneczke :-D", zanim starego sie zupelnie rozlecial. Oddalismy do naprawy i zobaczymy co bedzie.

No to obejrzalam juz caly Przepis, znaczy poza odcinkiem 5, bo mi sie za nic nie chce otworzyc... I mam nadzieje, ze elviowemu zlosc przejdzie :-)

A poza tym caly ten Jerzy to wypisz, wymaluj moja dawna wielka milosc - tylko, ze tamten to brunet (blondynow nie lubie, choc Szyc jakis taki fajny sam w obie jest...) i architekt w dodatku... ech

Witam i biorę się za pracę. Chcę wreszcie moją nową stronę skończyć, muszę więc kilka wpisów na bloga napisać, aby pustkami nie świecił i jeszcze kilka info uzupełnić. Jak skończ i wwęw ruszy to będę miała do Was prośbę, abyście kliknęły mi "Lubię to" na fb, bo potrzebuję 25 takich fanów;-)

Lenka dała nam pospać do 7:45, kochana:-)

gosiek - nic z kompem nie kombinuj tylko do dobrego informatyka zanieś to dane odzyskasz.

Zielona - M. już złość mija. Postara się dzisiaj Ci te najnowsze odcinki wysłać plus 5 raz jeszcze skoro nie chodzi:tak:

umówiłam się na 10:15 do lekarza bo mój ból gardła jest nie do wytrzymania jakbym miała tam tysiące igieł i nic poza tym mi nie dolega wrrr :baffled:
dzisiaj ktoś z administracji ma przyjść obejrzeć tego nieszczęsnego grzyba w sypialni ale nie spodziewam się jakichś rewelacji z ich strony bo rok temu zaproponowali mi żebym dostawiła sobie ściankę z pustaków to odpowiedziałam szanownemu panu że chyba on zamiast mózgu ma pustaka i że to nie jest rozwiązanie problemu!:confused: już nie mam pomysłu co zrobić żeby zlikwidować to świństwo

reklama
Dzieńdoberek

Szczęśliwie dojechaliśmy wczoraj wieczorkiem ale nie miałam siły już wchodzić na forum.Odwiedziliśmy wszystkie groby ale najbardziej chłopcom podobał się wieczorny obchód cmentarza, tyle światełek , pięknie, nawet Helenka mówiła cały czas och, och :-)

Salamandra gratulacje kochana spokojnych 9 miesięcy :tak::-)

Miłego dnia kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry