reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Skuteczna byłam i za moment będziesz znów miała, co oglądać;-) Nie chciało mu się szukać tego co Ci nie poszedł, więc na nowo dostaniesz cały drugi sezon a ściągaj sobie to, co chcesz:-)

Mała się wyspała 1,5h do 19:00 i teraz wykąpana a spać nie chce. Nici z naszego romantycznego wieczorku:baffled:

Ostatnia edycja:
Hejka

Bąble śpią, kąpiel zaliczona więc czytam co u was :tak:

Zielona przez ten twój serial biedny M ciągle molestowany przez Elvie:-p

Filonka u mnie to samo rano mała też na kompa włazi jak tylko chcę coś do was naskrobać :-D

Elvie Helenka w dzień nie chce mi spać więc o 19 jest już padnięta:tak:
Musicie sobie przełożyć romantyczny wieczór na jutro ;-)

Kamisia najważniejsze że jesteś na bieżąco ;-)

MamoPaulinki mam nadzieję że kiedyś spełni ci się marzenie o pokoju dla Paulinki, trzymam za to kciuki.Odpoczywajcie kochane:)

Isabela trzymam cię za słowo z tą parapetówką dla kwietniówek:tak:

Ella zobaczysz zaświeci słoneczko:tak:

Katik u nas słoneczko dzisiaj było i na jutro też zapowiadają więc jak by co to zapraszam :tak::-)

Wronka dobrze że na zawał nie zeszłaś w tej kolekturze ;-) Niespodziewana kasa zawsze sprawia wiele radości:tak:

Miłego wieczorku

Zielona przez ten twój serial biedny M ciągle molestowany przez Elvie
p.gif

Gosienko, jak znam evie, to sposob w jaki ona M molestuje, bardzo mu do gustu przypada ;-)

uwielbialam allo allo, ale juz mi sie przejadlo - chyba z 5 razy cala serie widzialam

a co do innych serialow, to nie wiem, bo nie ogladam. Znaczy sto lat temu ogladalam Zlotopolskich :-D, a teraz jak bylam w PL, to widzialam kilka odcinkow szpilek na giewoncie. przepis mi bardzo przypasowal, no nie wiem, czy bylo lub jest cos rownie fajnego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry