reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Katik - trzmam kciuki oby następnym razem wpadła taka kaska :)

ja się witam - wczoraj mi małża rozłożyło - jakieś grypsko chyba - padł przed 19.00 - jeszcze przed Julką

Elvie trzymam &&& żeby wszystko wypaliło jak należy !!!
Salamandra fajnie że znowu jesteś dbaj o siebie!
Zielona chodnik pierwsza klasa heheehe :-D:-D:-D
Katik szkoda że małżon się pomylił ale serce ci pewnie mocniej zabiło na tą wiadomość
Ja już w pracy po wczorajszych urodzinach teściowej zostałam z Natalką u nich na noc jestem mega niewyspana jednak nie ma to jak swoje łóżeczko. Dzisiaj idę z niuńką do dermatologa bo za uszkiem od jakiegoś czasu ma dziwną narośl tak jakby pryszczyk ale to nie pryszczyk zobaczymy co lekarz nam powie.

Dzieńdoberek :-)

Kawa wypita a spać się nadal chce no ale córcia tak dokazuje od rana że nie ma szans na drzemkę :-D

Mamusia ja to nawet w swoim łóżku wyspać się nie mogę ;-) Mam nadzieję że ta narośl to nic groźnego.

Nata zdrówka dla małża :tak:

Salamandra najnormalniej w świecie to nie masz czasu się nad sobą rozczulać no bo kiedy ;-) Wagą się nie przejmuj niech dzidziuś rośnie zdrowo :tak::-)

Zielona chodniki boskie , nie ma to jak posadzić drzewo w odpowiednim miejscu :-D

Elvie znowu swoich czarów używasz ;-):-p Mam nadzieję że uda wam się załatwić wszystkie formalności z mieszkaniem:tak:

Idę na zakupy bo w lodówce tylko światło:zawstydzona/y:

Miłego dnia:-)

Nata, zdrowka dla Małzona ;-)
Mamusiu &&&&&&&&&&&&&
Elvie &&&&&&&&&&&&&
Gosienko, dobrze ze droga sie udala i jestescie spowrotem

U nas od rana pada..... buuuuu.... nienawidze wychodzic z domu jak pada :-(:-(

Hej;-0

katik...heheheh, wyobrazam sobie co czulas, my trzy lata temu trafilismy 5, ale dowiedzieliśmy sie w punkcie lotto, jak Pani po sprawdzeniu poinformowala Nas ,że nie może Nam wyplacic kaski, bo jest co najmni/ej 5-tka, serce mi zabilo i zaczełam srawdzac i jak tak po kolei lecialam te cyferki to, pierwsza sie zgadzala, druga tez, potem trzecia, czwarta i serece myslalam ze mi wyskoczy, piata jest...i tu juz zaczęlam się trzasc, no ale jednak szósta była inna heheheh. Niesamowite przezycie, ale co byla piateczka to Nasze:-0. Następnym razem zycze wygranej:-)

elvie, trzymam kciuki:-)

ok spadam bo mi sunus juz tu kompa wydziera...

Zielona chodnik nor po prostu rewelacja :eek::no:
Salamandra dziewczyny mają rację przy drugiej ciąży, szczególnie jak pierwszy dzieć jest jeszcze mały to nie ma czasu żeby chuchac i dmuchać na siebie :tak:
Elvie czaruj czaruj ;-)
Wronia fajnie tak wygrać :tak:

M. padł... ta zmiana czasu totalnie rozbiłam mu system :-(:no: wstaje o 6 (wg letniego czasu o 7), drzemka o 10:30 (wg letniego 11:30) a spać idzie o 19:30 (wg letniego 20:30) bo go przetrzymuje siłą prawie że. Masakra...
U mnie pogoda ładna...znaczy słonko świeci i dość ciepło jest chociaż rano był przymrozek...

reklama
Witam,
u nas od rana problemy z netem, w dialogu jakaś awaria. Dobrze, że jeszcze z orange net mamy.
Młoda padła a ja szybko kalafiora ugotuję, jak wstanie to zje, bo uwielbia, pakujemy się i jedziemy do firmy.
Kierownika regionu znowu nam zwolnili i znów sierotki jesteśmy. Popracował niecałe 2 miesiące. Zapowiadał się obiecująco, a już na pierwszym większym spotkaniu dyrektorskim popłynął, więc zwolnienie było do przywidzenia.
Pierwsze spotkanie moich znajomych umówiłam na piątek na 15:00:-)

salamandra - ja też się ze sobą nie pieszczę, ale przy Lence tak samo było;-) Ile tygodni Ty jesteś w ciąży? Mi waga stoi. Brzuszek Wam dzisiaj wkleję;-)

Zielona - chodnik mnie rozwalił:szok:

gosienka - dobrze, że już w domku jesteście. Udanych zakupów:-)

Mykam, bo wyjec wstał..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry