reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam wieczorkiem

Lubię wyjeżdżać z domu ale jak się wraca to zawsze tyle do zrobienia ;-)

Elvie kciuki zaciśnięte:tak:

Katik no to ci staruszek numer wywinął :-p Ja zawsze mówię że nie muszę 6 trafić , wystarczy 5 w lotto ;-)

Wronka sama bym sobie oscypka zjadła :-p Kolor włosów piękny:tak:

Agnieszka dobrze że ropa schodzi i mam nadzieję że ból szybko minie.

Isabela nie ma się co dziwić że zmęczona jesteś ale najważniejsze że koniec remontu już blisko :tak:

Aniez Bartolini to z Helenką mogą sobie po Chińsku pogadać :-D

Mamusia zdrówka kochana i jak tam po wizycie panów z administracji w sprawie grzyba na ścianie?

Ella mam nadzieję że niedługo w twoim życiu zaświeci słoneczko:tak:

MamoPaulinki Helenka też lubi towarzystwo starszych dzieci :tak:

Miłego wieczoru babeczki

reklama
mamusia - pracusiu zdrowiej szybko!!

akaata - wczoraj w TV właśnie mówili, że pod niektórymi cmentarzami porobiono odpusty i że to taka tradycja. tradycja - pierwsze słyszę:szok:

Ella - oby u Was się szybko atmosfera ociepliła:tak:

Lenka poszła lulać, a ja szukam pomysłu na obiad. Pogoda śliczna, słonko świeci, po obiadku pójdziemy trochę pospacerować.

Ja od zawsze pamiętam te stragany

Katik - ja bym chyba z wrażenia padła:tak: Trzymam kciuki za następne losowanie:-)

Laski - nie zapeszając.. dzwoniła dzisiaj do mnie znajoma od kredytu i załatwiła nam pół bliźniaka w Kiełczowie. Stan deweloperski, ale po znajomości, w dobrej cenie, więc ja się już oczywiście bardzo napaliłam i już się cieszę:happy: Trzymajcie kciuki, aby się udało to załatwić, plissss!!

super oby się udało .

Katik - ja bym się chyba wściekła jakby mi TZ źle wyniki sprawdził :-D
Ale życzę wygranej :tak: uda się kiedyś zobaczysz , sama żyje taką nadzieją :-D:-D

aniam - właśnie o Warszawie i Poznaniu dużo mówili, o cukierkach mordoklejkach, trupim chlebku i innych cudach:szok:

M. zadzwonił dopytać, co z tym bliźniakiem. Chodzi o połowę bliźniaka, która się buduje, facet chce skończyć w maju i akceptuje to, że my dopiero w maju dostaniemy kredyt. Stan wykończenia ma być podwyższony, więc finansowo dla nas do udźwignięcia. Kurcze, już się tak cieszę jakbym się miała tam jutro wprowadzać:-)

A w ogóle to mam przyjaciółkę, która się po 2 latach rozstała z nieciekawym typem. Wcześniej była w równie dziwnym 8-letnim związku. W Zakopanem mnie nagle olśniło, że mogę ją spróbować zeswatać z moim długoletnim bardzo dobrym kolegą. Udało mi się dzisiaj doprowadzić do wymiany fotek - przez obie strony przez siebie zaakceptowane:-D W piątek idziemy na kawę: ja, M. Ola i Paweł;-) 21.11. ustawiłam ich już do teatru:-D Zobaczymy, co z tego wyjdzie, ale kciuki zaciskam, bo mam ochotę się na jakimś weselu pobawić:-D

Nie wiem jak smakuje polski trupi chlebek, ale za meksykanski mozna dac sie pociac.

Tutaj balony i kolorowe wiatraczki na grobach, oraz wszelkiego rodzaju barwne ozdoby sa normalne. Pod cmentarzem rozstawione sa stragany z pysznosciami. Muzyka gra i wszyscy ciesza sie zyciem.

Zapomnialam wkleic zdjecie. To z serii: kochamy pieszych - meksykanskie chodniki

001.jpg 002.jpg

Hej dziewczyny
Dziękuję bardzo za gratulacje.
Na wiadomość o ciąży zareagowałam bardzo pozytywnie :-D
Poza zgagą i sennością czuję się rownie dobrze jak za pierwszym razem. Łapię się jedynie na tym,ze mniej rygorystycznie podchodzę do diety i fizycznego wysiłku. No, ale z tym drugim póki co nie mogę sobie nijak poradzić,bo Adasko wazy jakies 13,5 kg i jest masa sytuacji,kiedy dzwigac go muszę. Swoją wagą jestem tez przerazona, bo juz prawie 3 kg na plusie, i wszystko w brzuchu. Moja ciąża jest tak oczywista, że w zaden sposob brzucha nie ukryję ;-)

Ostatnio miałam masę spraw na glowie i do tego problemy z siecią, więc zamilkłam na jakis czas. Już nie będę wertować z dokladnością strony wstecz, a wdrożę się od jutra spowrotem :-P
Dobrej nocki!

reklama
Salamadra, starzy Idianie mowia, ze tylko przy pierwszym dziecku kobiety chuchaja i dmuchaja na siebie, kolejne ciaze przyjmuja bardziej "normalnie". Rosnij okraglutka:-);-):tak:!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry