reklama

Kwietniówki 2010!!!

salamandra - oj tam oj tam kilogramy - po porodzie szybko zrzucisz przy dwóch szkrabach. Rośnij zdrowo :)
Katik - ale zagadki nam tu zadajesz - nie wiem mówili piękną angielszczyzną - jakiej tylko w polskich szkołach uczą.

reklama
Witam porannie bez humoru i chęci na cokolwiek :-(

Katik nic mi nie przychodzi do głowy ale obstawiałabym te puszki wspomniane przez Kittek
Zielona ta meksykańska pogoda strasznie przewrotna nie wiadomo czego można się spodziewać od słońca po grad od minusowych temp. po skwar nie do wytrzymania

Dzieńdoberek

Starszaki wybyły do szkoły więc błoga cisza do 14 :tak: no chyba że Helisława da czadu :-D

Katik nie pomogę bo mój mózg od rana działa na zwolnionych obrotach ;-)

Mamusia uśmiech na buzię i to już, przesyłam dodatkową energię:tak:

Nata udanego wyjazdu do stolicy, pewnie na jakieś spotkanko z kwietniówkami się załapałaś jak skończysz zajęcia?

Agnieszka u nas dzięki bogu zmiana czasu nic nie zmieniła.

Zielona no nie wątpię że M Elvie lubi być molestowany :-D Miłego oglądania :tak:

Idę po kawę coby się obudzić i muszę cosik wymyślić na obiad a pomysłów brak:-(

Miłego dnia

Elvie, Kittek- bylyscie bardzo blisko. O okna faktycznie chodzi, tylko ze nie o firanki (bo takowe wisza i owszem, ale we wszystkich oknach "musza" byc takie same a nie jak w PL co okno to inny wzorek) a chodzilo o....
doniczki z kwiatkami na parapecie :-)
Kiedys nie zwracalam na to uwagi, a tutaj zauwazylam, ze to typowy Polski zwyczaj. Anglicy jesli maja jakies dekoracje na parapetach sa to: swieczkniki, figurki porcelanowe badz wazony ze sztucznymi kwiatami. Doniczki stoja tylko u Polakow :-D:-D:-D:-D

Milego dnia :tak::tak:

Witam i z małą do lekarza znikam, bo mamy na 10:00 a tam się 30-40minut jedzie.

Katik - łeeeeeee, myślałam, że jakiś lepszy numer odwalili:-D Niemcy to dopiero mają cyrk w oknach - i kwiatki i masę zakurzonych ozdobnych pierdół:baffled:

gosienka - ja bym gołąbki zjadła, ale robić mi się nie chce:zawstydzona/y:

He he he widze że każda miała "nadzieję" że jakąś większa "aferkę" zrobili :-p ale fakt... u mnie też na 1 parapecie stoją kwiatki... u teściowej więcej :-p

znikam na podwórko pograbić liście... masakra... swoich tyle nie mam co od sąsiada :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
zasypiam...........
młoda zrobiła niezłą jatke w nocy i praktycznie nic nie spałam, bo co 15-30 minut budziłam się.... masakra jakaś.
ledwo mrugam a na popołudniowa drzemkę sie nie zanosi bo same z Olą jesteśmy, gdyż T. podłapał prace dorywczą i idzie tapetować.

Hehe mam nadzieje ze juz niedlugo ta milsza czesc- parapetowka czyjcie sie zaproszone
biggrin.gif

Iza pamietaj, że trzymamy za słowo :-)

Katik ale dałaś zagadkę, no tak byłam ciekawa po czym można poznać Polaków na wyspach...... a tu tylko kwiatki w oknach hehehehe

Salamandra rosnij rośnij wazne aby malenstwo miało luz blus w brzuszku by mogło koziołki fikać, kg kiedys zrzucisz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry