Hej dziewczyny!
Padam bo zachciało mi się renet prażonych na zimę robić. Dwie partie słoików gotowe, jutro po pracy druga połowa. Jeśli macie ochotę na mus jabłkowy to zapraszam

Znajomi do nas przyjechali po południu, a że Maja dziś w dzień spała u mamy 3 godz i w domu ponad godz to padła dopiero po 21. Liczę tak jak Aniez na poranne lenistwo jutro bo do pracy na popołudnie na szczęscie mam.
Mama dziś do mnie zadzwoniła szczęśliwa,że usłyszała od Mai zdanie: Maja nie cie jaja. Gadułka moja kochana
Ella z okazji rocznicy życzę Wam aby wszystko się odmieniło na lepsze aby wasze małżeństwo było szczęśliwe!!!
Elvie fajnie by było jakby ci się swatanie udało,ale rzeczywiście jak piszą dziewczyny nic na siłę;-) Co do actimela to Maja uwielbia pić go przez słomkę więc wbijam jej słomkę bezpośrednio przez tą
Magda wieczór spa powiadasz? Kurcze chyba muszę też sobie taki zafundować w łazience.
My z zasypianiem mamy identycznie, choć czasami jak T jest na służbie to najchętniej wzięłabym ją do nas do łóżka,ale ona najbardziej uwielbia zasypiać u siebie przytulona od misia. Zostaje mi wtulanie się w ciągu dnia.
Mali rozbójnicy w przedszkolu mnie rozbawili
Aga Twój A. znów był w Koszalinie? Może kiedyś się u nas zatrzymacie jak będzie miał wyjazd w nasze okolice? Zapraszamy

)
O obiadkach pysznych było. Ja to już nawet weny i ochoty na pichcenie w kuchni nie mam.... buuu a tak zawsze lubiłam eksperymentować. Teraz czasu brakuje na robienie obiadków w porze obiedowej więc wieczorami robię, nie lubię tego strasznie.
Filonka to chyba od nasz przejeliście pałeczkę, my tak prawie cały październik w soboty się odstresowaliśmy. Mieliśmy w planach tak często,ale chyba się starzeję bo gdy przychodzi weekend to jedyn o czym marzę to choć trochę odpoczynku.
Mamo Paulinki niech małej szybko zębole wyjdą i się bidulka nie męczy.
Mykam do kąpieli.
Spokojnej nocy !