reklama

Kwietniówki 2010!!!

Wróciłam z randki - dziwna sprawa:baffled: Olkę znam, Pawła znam a siedziałam tam i oglądałam jakiś cyrk:baffled: Grali nie wiem kogo. Paweł był mega zawstydzony a Olka spalona po trzech zdaniach. Trzeba będzie babę nawrócić, bo masakrę odstawiła. No, ale do teatru ich jeszcze 21.11. zabieram, może za drugim razem lepiej będzie (po wcześniejszych instrukcjach):-D

Lenka mi właśnie actimel na sofę wylała:no: a o 20:00 mamy gości.

reklama
Elvie a może nie są sobie pisani, nic na siłę

Dziewczyny pokąpane. Ola jeszcze książkę ogląda, Zonia mruczy i się układa, chwilę jej się pewnie zejdzie, bo po południu długo spała, ale pod względem usypiania to ideał mi się trafił - ile by jej nie zajęło zasypianie leży spokojnie, nie jęczy, moja rola kończy się z chwilą odłożenia jej do łóżeczka.

Tatuś w pracy, a ja sobie wieczór spa zrobię:tak:

Bąki śpią już prawie godzinę :-D
Mąż wraca z Koszalina do domu i nie wiem o której będzie
Kot mi śpi na mojej poduszce :sorry2::-p

upiekłam ciacho...przepis na kulinarnym :-D
pograbiłam liście i pozbierałam do worów (brakło mi 1(!) żeby mieć posprzątane :wściekła/y:)

Elvie nic na siłę bo się zrażą :tak:a tak może coś z tego bedzie...lepiej zaproś ich w większe grono ludzi żeby nie czuli sie przymuszeni bo nic z tego nie wyjdzie

Elvie za swatke robi :-) hehehe... a mi sie zdawalo, ze za czarownice :-p

Ella- najlepszego :tak:

Kuba dostal w przedszkolu 4 czarne kropki... zbojowal ponoc okrutnie, ze az pani sie na niego poskarzyla... no zboj... poinformowal mnie, ze dziewczyn sie nie bije, ale Wiktora to moze, bo Wiktor go tez bije...i wychowaj tu czlowieku pacyfiste!

Za to Bartus na razie grzeczniutki :-)

Zapowiedzialam dzisiaj stonce, ze mamma miala ciezki tydzien i maja jutro spac do 10:00 hehehe... poniewaz jednak ich znam, to mam w planie zadekowanie sie w sypialni, niech stary rano do nich lata! O!

Aniez na mojego J. sie też pani musiała poskarżyć ale to było dzień przed choroba... i nie wiem czy już go bało wtedy i był nieznośny czy to zwykły przypadek. Fakt pozostaje faktem :-p
a co do bicia to masz rację...weź tu 4-latkowi wytłumacz że jak chce kolede manto spuścić to ma to robić tak żeby pani nie widziała i nie było poznać ;-) :-p

Elvie, Kittek- bylyscie bardzo blisko. O okna faktycznie chodzi, tylko ze nie o firanki (bo takowe wisza i owszem, ale we wszystkich oknach "musza" byc takie same a nie jak w PL co okno to inny wzorek) a chodzilo o....
doniczki z kwiatkami na parapecie :-)
Kiedys nie zwracalam na to uwagi, a tutaj zauwazylam, ze to typowy Polski zwyczaj. Anglicy jesli maja jakies dekoracje na parapetach sa to: swieczkniki, figurki porcelanowe badz wazony ze sztucznymi kwiatami. Doniczki stoja tylko u Polakow :-D:-D:-D:-D

Milego dnia :tak::tak:

he he :-D:-D

Ella najlepszego .

Aniez a ja nie chcę pacyfisty wychować :-D ma nie zaczynać ale jak go ktoś leje to niech odda . :-D
I kiedys to pani już powiedziałam , że moje dziecko nie jest jakąś mamzelą . sam nie zaczyna a nie będzie go nikt bił . Mój mąż takie nauki z domu wyniósł i teraz synowi wpaja :-D

Laski - my do teatru właśnie w większym gronie idziemy, więc szansa jest;-):-D

aniez - i dobrze, że Kuba oddaje. Lepiej mieć czarne kropki niż być największą ciamajdą w grupie;-) Moja Lena w klubie maluszka rządzi i doszła w tym do takiej perfekcji, że już o nic się szarpać i bić nie musi, bo wystarczy jedno spojrzenie a dzieci jej ulegają. Czarownica:-D

Znajoma dzisiaj do nas wieczorem wpadła, trochę prywatnie, trochę biznesowo. Jej wizyta totalnie rozbiła Lenę i młoda dopiero 15 minut temu po wyjściu gościa poszła spać. Mam nadzieję, że dzięki temu da nam rano dłużej pospać.

Hej dziewczyny!

Padam bo zachciało mi się renet prażonych na zimę robić. Dwie partie słoików gotowe, jutro po pracy druga połowa. Jeśli macie ochotę na mus jabłkowy to zapraszam :)
Znajomi do nas przyjechali po południu, a że Maja dziś w dzień spała u mamy 3 godz i w domu ponad godz to padła dopiero po 21. Liczę tak jak Aniez na poranne lenistwo jutro bo do pracy na popołudnie na szczęscie mam.

Mama dziś do mnie zadzwoniła szczęśliwa,że usłyszała od Mai zdanie: Maja nie cie jaja. Gadułka moja kochana :)

Ella z okazji rocznicy życzę Wam aby wszystko się odmieniło na lepsze aby wasze małżeństwo było szczęśliwe!!!

Elvie fajnie by było jakby ci się swatanie udało,ale rzeczywiście jak piszą dziewczyny nic na siłę;-) Co do actimela to Maja uwielbia pić go przez słomkę więc wbijam jej słomkę bezpośrednio przez tą

Magda wieczór spa powiadasz? Kurcze chyba muszę też sobie taki zafundować w łazience.
My z zasypianiem mamy identycznie, choć czasami jak T jest na służbie to najchętniej wzięłabym ją do nas do łóżka,ale ona najbardziej uwielbia zasypiać u siebie przytulona od misia. Zostaje mi wtulanie się w ciągu dnia.

Mali rozbójnicy w przedszkolu mnie rozbawili :-D

Aga
Twój A. znów był w Koszalinie? Może kiedyś się u nas zatrzymacie jak będzie miał wyjazd w nasze okolice? Zapraszamy :))

O obiadkach pysznych było. Ja to już nawet weny i ochoty na pichcenie w kuchni nie mam.... buuu a tak zawsze lubiłam eksperymentować. Teraz czasu brakuje na robienie obiadków w porze obiedowej więc wieczorami robię, nie lubię tego strasznie.

Filonka to chyba od nasz przejeliście pałeczkę, my tak prawie cały październik w soboty się odstresowaliśmy. Mieliśmy w planach tak często,ale chyba się starzeję bo gdy przychodzi weekend to jedyn o czym marzę to choć trochę odpoczynku.

Mamo Paulinki niech małej szybko zębole wyjdą i się bidulka nie męczy.

Mykam do kąpieli.

Spokojnej nocy !

reklama
16:30 Kostka mi na rekach zasnela. Mam nadzieje, ze zbyt dlugo spac nie bedzie, bo az boje sie o to, kiedy na noc zasnie, a ja mam zaplanowany wieczor serialowy hehehe

A poza tym mala szaleje na punkcie filmiku z odglosami zwierzat i juz nauczyla sie hal, mial, muuu i hu hu oraz tuuuuu i bezblednie te odglosy do zwierzakow przyporzadkowuje.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry