reklama

Kwietniówki 2010!!!

Melduję się i ja na chwilę przed weekendem.

Piękna pogoda dziś u nas więc zamierzam to wykorzystac z małą na spacerze, bo całe popołudnie z M spedzamy poza domem bez córci;-)
Julis za to postanowiła znów skupić uwagę na sobie i zwracac codziennie śniadania- :angry::sorry2: ehhh...a myślałm, że mamy to już za sobą :baffled:

Miłego dnia!

reklama
Ella wszystkiego najlepszego z okazji 10 rocznicy ślubu ! Dużo miłości , ciepła i zrozumienia. Wspólnych tematów, miło spędzonych wieczorów, uśmiechu na twarzy, braciszka dla Trzpiotki-Psotki i wszystkiego o czym tylko marzysz niech się spełni!

Ella najlepszego z okazji 10 rocznicy ślubu, duuuużo miłości i zrozumienia no i udanego dnia we dwoje i upojnej nocy oczywiście ;-):-):-):-)

Mamusia rybkę mam już przygotowaną tylko bez pieczarek więc jak reflektujesz to zapraszam:tak:

Elvie gołąbki robię jutro:tak: Jak twój M będzie w Rio to daj znać parę dla ciebie zamrożę:tak: Jak tam po wizycie z Lenką?

Agnieszka miłego grabienia i nie denerwuj się kochana bo złość urodzie szkodzi ;-)

9ostatni raz byłam jak mały miał 3 mieshej
Nadrobiłam..
Salamandra- gratuluję powiekszenia rodzinki, niech dzidzia zdrowo rośnie, Adaśko będzie miałz kim póżniej brykać.
Ellla- wszystkiego dobrego, najważniejsze dużo miłości, wytrwałości, radości, pociechy z córy, a w niedługim czasie spełnienia snów i marzeń , no i oczywiście zdrówka , bo to najwżniejsze z okazji 10 rocznicy ślubu.
Katik- no niezła zgadka z tymi kwiatkami. ale o tych firankach to śmieszne że musza być jednakowe, a nie takie jak u nas , żę co kto chce to wiesza w oknie.(ja bym tak nie mogła, bo u mnie to co miesiąc zmiana musi być):-)

na jutro mieliśmy z K zaplanowane wyjście na dysko dysko (ostatnio byłam jak mały miał 3 mies- a uwielbiam tańczyć)
, ale coś mi się zdaje ,że nie wypali, bo tatuś ma jutro imieniny i nie wiem czy bedziemy mogli zostawić małego na noc u dziadków,w sumie bedzie on juz tylko tam spał , ale już mam wyżuty że ostatnio ciągle podrzucamy małego do nich....cóż chyba przeżywamy 2 młodość. już dość siedzenia w domu.

Ostatnia edycja:
My po wizycie, ale to na pielęgnacyjnym opisałam.
Biorę się za sprzątanie, obiad, bo na 15:00 lecę swatać znajomych:-D

Ella - najlepszego na tą okrągłą rocznicę, miłości na każdy dzień!! No i by Julce apetyt wrócił;-)

my po wizycie, ale to na pielęgnacyjnym opisałam.
Biorę się za sprzątanie, obiad, bo na 15:00 lecę swatać znajomych:-d

ella - najlepszego na tą okrągłą rocznicę, miłości na każdy dzień!! No i by julce apetyt wrócił;-)

hej, ja też się tylko witam, lecę po małego do żlobka.
Elvie co ty znowu czarujesz? Powodzenia..

Ella najlepszego z okazji rocznicy, duuużo miłości, 10 lat to już sporo...

Ja tak z doskoku, co się zaloguję to muszę odchodzić albo brat kompa okupuje (no ale to przeciez jego, nie :zawstydzona/y:)...
Małej idzie 5 zębów :szok: 3 i 4 na dole i jedna 3 na górze :wściekła/y: możecie sobie wyobrazić jak jest marudna, co chwilę popłakuje i się drze :no:
Jutro na plac Zamkowy się wybieramy, dziś mała na podwórku pobiegała a teraz śpi jak niemowlę :-D
To lecę dalej ;-)

reklama
Hurra weekend:-)
Nocka do bani - Zosiula jak zwykle spała jak aniołek do rana, za to Olę od wpółdo 3 bolał brzuch, co chwila do niej wstawałam, przed 4 zwymiotowała i już było ok. Zasypiać już mi się nie opłacało, więc do budzika co chwila jedno oko otwierałam i czas kontrolowałam

Ella i my się przyłączamy do życzeń długich lat pełnych miłości, pociechy z Julci i spełnienia marzeń

Elvie powodzenia w swataniu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry