olapolap
KAROL '07, PAULINA '10
Ja na 100% kupie chuste mam już nawet wybraną , przy dwojgu dzieci myślę że będzie mi wręcz potrzebna . Bedzie lato więc mogę brać wózek spacerowy i jakby Szymek się zmeczył to jego do wózka a małe w chuste taki mam plan . W warszawie jest taki sklep gdzie można się nauczyć wiązania chust i wybrac taką żeby była dobra . Podobno najlepsze są te takie 5m szmaty bez żadnych dodatków najwiecej można z nią zrobić tak wyczytałam na forum chustowym
Dobrze, ze mowisz

A mozesz podac jakies blizsze szczegoly dotyczace tego sklepu?
Orientujesz sie moze jak to jest z rozmiarem chusty, bo ja mam 165cm, a moj M 190cm wzrostu, czy da sie kupic taka, zeby pasowala i na niego i na mnie?
Czy taki zwykly pas materialu 5m mozna zawiazac i w taki sposob zeby dziecko siedzialo i w taki zeby moglo lezec przytulone z przodu (i ew. ssac cyca)?
Ja nie chce otulaczy tylko te kompletne pieluchy jak coś choć to już droższa impreza . Rozpatruje to w kategori zdrowia a nie ekonomicznym akurat . Ale nie ważne jak ważne żeby mamie i dziecku było dobrze![]()
Z tych co mam je na oku 69zł za sztuke myślę że koło 10 szt powinno się mieć żeby to jakiś sens miało . Ale używasz je do samego końca bo to jest jeden rozmiar .
Czemu nastawiasz sie na kompletne pieluchy a nie te z otulaczami? Ja tez przede wszystkim podchodze do tego tak, ze to zdrowsze dla dziecka, ale specjalnie wspomnialam o kwestiach ekonomicznych, bo mysle, ze to istotny plus ;-) Same otulacze mozna kupic na allegro juz za 23zl, wiec jest roznica jak sie chce kupic tylko 4 otulacze, a 10 pelnych pieluch za 70zl ;-);-)

;-)):