zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Elvie, sciagnelam pierwszy sezon i czekam sposobnosci. Mam nadzieje, ze zgroza dzis ladne zasnie wieczorkie, to bede ogladac.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniam niestety wszelkiej maści syropki i inne zawierające wit. C odpadają u J. bo ma uczulenie na nadmiar wit. C.
Ma jej b. dużo w organiźmie i starczy że zje pół mandarynki i go wysypuje od razu... i to tylko jak zje cokolwiek z wit. c się dzieje. Więc mamy zakaz przyjmowania leków z wit. c...
a bakterie...chodzi ci o acidolac np.??

kittek, dzieki kochana. Wiesz, pomiedzy Kostka i Maja jest zasadnicza roznica. Mala od urodzenia na zadku dluzej niz 5 minut nie siadla. Bajki to ja sobie moge sama poopowiadac, ona ma to gdzies. Ksiazeczki do poczytania, to najwyzej moge staremu do kibla zaniesc. Ja interesuja przez minute i z banki. Teraz sie wscieka, bo chce spac. Wyciagnela jakiegos starego smoka i trzyma w paszczy i ryczy. A ja nie moge jej pozwolic teraz spac, bo w przeciwnym razie bede miala noc z banki. Przytulanki sa dobre na chwile. Najlepsze jest wlazenie po schodach i zlazenie. Tylko ile razy ja moge na gore i na dol lezc? Ja kobieta w podeszlym wieku jestem i mecze sie szybko hehe. W chacie nic nie moge zrobic, bo zgroza mnie ciagnie za noge/reke/co popadnie i ciaga po schodach.