reklama

Kwietniówki 2010!!!

Elvie nich M. sie młodą zajmie!
Ty też masz sporo roboty a do tego jesteś w ciąży!!! Co to ma być? Tylko on ma mieć komfort pracy??
w końcu to też jego dziecko :tak:
a co do syropu to niech on czyści dywan bo miał syrop przestawić wyżej...

reklama
Aniez nie pije gazowanego. a sziedziec w dzien nie siedzę bo zwyczajnie nie mam kiedy,wogole aktywnie prowadzę tryb życia......wiecie cos ze mna jest nie tak, z moim organizmem. bo to że tyje w brzuch to oki...ale do tego stopnia??? ogladalam brzuszek salamadry i boje sie powiedzieć ale chyba mam większy, cycki tez wieksze....nie w ciazy raczej nie jestem choć nie sprawdzałam. tylko wczoraj stało sie coś dziwnego: miałam uczucie tak jak karmiłam małego że mi piersi nabieraja , te same uczucie jak przy laktacji.no i na dodatek leci coś białego. ja juz sama nie wiem co się dzieje.

Ostatnia edycja:
Aniez nie pije gazowanego.
Nie, Aniez nie pije gazowanego ;-) no chyba, ze piwo, ale to raczej rzadko, bo woli winko :-D

Filonka- zrob ten test, a jak wyjdzie ujemny to sio do lekarza (jak wyjdzie doadtni to w sumie tez, tylko raczej do gina), ty szczuplak z natury jestes, wiec lepiej zbadac o co chodzi. A @ masz? (chociaz to akurat nie jest miernik, ale zawsze jakies wskazanie...).

Filonka- ło matko to albo Ci hormony pofiksowały ( polecam zrobic tsh, ft3 i ft4 i prolaktyne) albo w ciązy jesteś:)J

a tu ci radze jakie badania zrobić a sama powinnam lecieć zrobić wyniki bo ostatnio też dziwnie się czuje. Non stop ospała, osłabiona i z wiecznym bólem głowy- a to jeden z objawów tarczycy, ale nie wiem czy nadczynności czy niedoczynności.. Sek w tym, że prywatnie te badania troche kosztują, a że 21 grudnia ide do gina to poproszę wówczas o skierowanie

ostatnio @ miałam ale tylko 2 dni. teraz czekam do 17.11. jak powiedziałam K wczoraj o tych cyckach, to aż sam sie zastanowił co jest grane bo i on widzi ze ze mna cos nie halo. choć sie cieszy z faktu że są wieksze gorzej z tym co pod nimi.

Kamisia dzięki. a to zwyczajnie moge zrobić prosząc o skierowanie od lekarza czy jak, bo się nie znam.

edit: i znów zrobiły mi sie balony.ja myślę , że to jednak sprawa hormonów.

Ostatnia edycja:
Cześć babeczki

Koszmarny dzień dzisiaj mamy :no: Helenka wczoraj wieczorem zaczęła tak potwornie płakać że nie mogliśmy jej uspokoić, tarła uszy, dostała kataru i cała rozpalona była.Dałam jej nurofen i jakoś zasnęła ale calutką noc wybudzała się spała to na mnie to na małżu :no: Pojechaliśmy do pediatry i dzięki bogu osłuchowo czyta, uszy czyste tylko ten katar więc działamy, inhalacje, krople do nosa i mamy obserwować.
Boże mieliśmy takiego stresa bo ona może z dwa razy w życiu tak płakała:no:

Elvie może zadzwoń po mamę niech przyjedzie cię trochę odciążyć bo nerwy nie są dla ciebie i dzidzi dobre.Uważam że za czyszczenie dywanu powinien wziąć się M :tak:

Kamisia mam nadzieję że problemy z kupą i jedzeniem kiedyś się unormują, dbaj o siebie kochana i chociaż jedz coś porządnego;-)

Filonka miłego odchudzania :-)

Nata wygospodaruj trochę czasu na porządną konsultację w sprawie tego bólu w szyi, od kiedy wzięłam się za swoje plecy to odpukać mam spokój:tak:

Aniez ale się porobiło:no: zdrówka dla ciebie i rodzinki

Mamusia nie zazdroszczę takiej monotonnej pracy ;-)

Aniam zdrówka dla małża

MamoPaulinki widzę że nocka podobna do naszej, mam nadzieję że u Paulinki to nic groźnego, czekam na wieści po wizycie.

Wronka bóle głowy nie zazdroszczę bo sam mam masakryczne i najgorszemu wrogowi bym nie życzyła.Super że Weronika ma zdrowe ząbki, Mateusz niestety regularnie u dentysty bo ma bardzo słabe zęby tak jak mój małż:no:

Kittek też nam ciebie brakuje na forum, odpoczynek ci się nalezy bez dwóch zdań:tak:

Kici odezwij się babucho !!!!!!!

Miłego dnia , idę obiad podać głodomorom :-D

Filonka z tego co sie orientuje takie skierowanie może dać endokrynolog albo ginekolog.Proście, taniej i szybciej będzie zrobić test, a potem w zależności od wyniku działasz dalej

Filonka - to ja Ci o gazowanym pisałam;-) Ta Twoja cyckowo-brzuszkowa historia zapowiada mi się na ciążę. Zrób test koniecznie:tak: Jak dwóch kresek nie wypatrzysz to migiem do lekarza badania zrobić, takich rzeczy nie powinno się lekceważyć.

gosienko - zdrówka dla Helenki!

Mała zasnęła, więc w domu nastała błoga cisza:happy2:
M. się za sprzątanie wziął, a mi było potrzebne dosłownie pół godziny i kubek dobrej herbaty do tego, by swoją wysyłkę ogarnąć.
Poza tym cieszę się, że mamy toster, bo na szybko tosty zrobiłam, aby z głodu nie paść.
Mięsa na mielone nie wyjęłam z tego wszystkiego na czas z zamrażarki, więc obiad będzie później.
Najadłam się, napiłam i od razu mi lepiej:-)

Elvie pamiętaj że głodny Polak to zły polak :-P

M. śpi już 3 godziny...martwi mnie to musze go sprawdzić czy nei ma temperatury. U niego tak dlugi sen to nic dobrego...jak śpi 2 godziny to już jest dużo...

reklama
Ja nie wiem, co i kiedy bedzie u nas na obiad, bo mnie po dzisiejszej akcji odrzucilo od jakiegokolwiek jedzenia, maz tez czuje sie nie bardzo, wiec sie nad nim nie moge poznecac, zeby sobie sam ugotowal... ale moze Elvie masz racje i tosty jakies zrobimy, tzn. R. sobie je zje, bo ja i tak nic nie przelkne :-(
Dobrze, ze dzieci w zlobko- przedszkolu maja obiadki :-)

Gosienka- jeny, dobrze ze to tylko przeziebienie, ze uszko ok i osluchowo czysto!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry