annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Witam się w ten szczęśliwy dzionek w którym w końcu udało mi się nabyć autko:-):-):-):-)
I jeszcze na dodatek mam dziś urlop i siędzę sobie z moim małym bączkiem, czyli pełnia szczęścia, duży też zaraz przyjdzie. I jeszcze jutro jeden dzień w pracy, a później 5 dni wolnego, bo sobie zdecydowałam weekend przedłużyć.
stosuję dokładnie tą samą technikę;-)
MamoPulinki podziwiam i Martę też. Z Igorem też troszkę chodziłam i nadal chodzę, ale to nic w porównaniu z Wami, a naprawdę szczerzę tego nienawidzę. Mam chyba jakiś uraz z dzieciństwa do szpitali i wszystkiego co z tym związane.
Aniam zdrówka dla męża i Aniez Wam też oczywiście.
Gosieńko, Nata spóźnione, ale BARDZO szczere życzenia wszystkiego najlepszego.
Gosieńko dobrze, że to tylko katar, a nie zapalenie ucha.
Filonka przejdź się koniecznie do lekarza.
I jeszcze na dodatek mam dziś urlop i siędzę sobie z moim małym bączkiem, czyli pełnia szczęścia, duży też zaraz przyjdzie. I jeszcze jutro jeden dzień w pracy, a później 5 dni wolnego, bo sobie zdecydowałam weekend przedłużyć.
Mikołaja my też długo wykorzystujemy, po świętach też jeszcze przez chwilę to działa, bo zawsze może przyjść i zabrać prezenty;-)
stosuję dokładnie tą samą technikę;-)
MamoPulinki podziwiam i Martę też. Z Igorem też troszkę chodziłam i nadal chodzę, ale to nic w porównaniu z Wami, a naprawdę szczerzę tego nienawidzę. Mam chyba jakiś uraz z dzieciństwa do szpitali i wszystkiego co z tym związane.
Aniam zdrówka dla męża i Aniez Wam też oczywiście.
Gosieńko, Nata spóźnione, ale BARDZO szczere życzenia wszystkiego najlepszego.
Gosieńko dobrze, że to tylko katar, a nie zapalenie ucha.
Filonka przejdź się koniecznie do lekarza.
Ostatnia edycja:

jutro ide znowu do lekarza tylko musze sie umówić