annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hejka
weekend ma się ku końcowi, a ja jestem wykończona na maxa. Cały weekend spędziłam na oglądania samochodów, nawet wycieczkę do Radomia zaliczyłam i nic, nadal nie mam czym jeździć
Dzisiaj udało mi się spacerek popołudniu zaliczyć, bo taka piękna pogoda, że aż ciężko uwierzyć, że listopad mamy.
Katik ale zagadkę zapodałaś. Zdrówka życzę
Ella najlepszego z okazji rocznicy.
Ala ma to samo, ale staram się nie wymiękać, chociaż ciężko jest.
Mój Igor już od miesiąca o liście do mikołaja przebąkuję. Teraz ja to wykorzystuję i jak jest niegrzeczny, mówię, żę "rózgę" dostanie.
miłego wieczorka
weekend ma się ku końcowi, a ja jestem wykończona na maxa. Cały weekend spędziłam na oglądania samochodów, nawet wycieczkę do Radomia zaliczyłam i nic, nadal nie mam czym jeździć

Dzisiaj udało mi się spacerek popołudniu zaliczyć, bo taka piękna pogoda, że aż ciężko uwierzyć, że listopad mamy.
Katik ale zagadkę zapodałaś. Zdrówka życzę
Ella najlepszego z okazji rocznicy.
Na ulicy Polakow na wyspach poznac mozna po ... plecakach. Jak idzie gosc po ulicy, i ma plecak- 99.9% ze to Polak![]()
Ella, jeszcze raz: sto lat w szczesciu i milosci.
Czy z Waszych maluchow tez sie takie uparciuchy robia? U nas ostatnio kazde wyjscie do zlobka to mala wojna. A to pizamki zdjac nie chce, a to spodnie nieodpowiednie wyciagnelam, i musze leciec przez wszystkie pokazujac jej a ona kiwa glowa na nie az wreszcie laskawie na ktores skinie tak... albo bluzki nieodpowiednie. Ostatnio 2 razy szla do zlobka w za duzych butach 22 numer, podczas gdy nosi 20, dzis z kolei po domu musialam jej ubrac juz za male paputki numer 19, bo je na dnie szafy odkryla i nie bylo bata jak tylko ubrac. Do zlobka codzien musi cos targac ze soba, bo inaczej z domu nie wyjdzie, dzis zabrala ksiazeczke Zosia Samosia i dziewczyny zmuszala do czytania. Biedne jezyki lamaly, ale twardo podobno probowaly.
Ala ma to samo, ale staram się nie wymiękać, chociaż ciężko jest.
Mój Igor już od miesiąca o liście do mikołaja przebąkuję. Teraz ja to wykorzystuję i jak jest niegrzeczny, mówię, żę "rózgę" dostanie.
miłego wieczorka

Helenka mega zadowolona potem mamusia wyszła a do Helenki dołączyli bracia i był szał bo to co Helenkę interesowało najbardziej to ta część ciała której ona nie ma 
Przesyłam ciepłe myśli i masę usmiechów:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)