reklama

Kwietniówki 2010!!!

hejka

weekend ma się ku końcowi, a ja jestem wykończona na maxa. Cały weekend spędziłam na oglądania samochodów, nawet wycieczkę do Radomia zaliczyłam i nic, nadal nie mam czym jeździć:crazy:
Dzisiaj udało mi się spacerek popołudniu zaliczyć, bo taka piękna pogoda, że aż ciężko uwierzyć, że listopad mamy.

Katik ale zagadkę zapodałaś. Zdrówka życzę
Ella najlepszego z okazji rocznicy.

Na ulicy Polakow na wyspach poznac mozna po ... plecakach. Jak idzie gosc po ulicy, i ma plecak- 99.9% ze to Polak :-D

Ella, jeszcze raz: sto lat w szczesciu i milosci.

Czy z Waszych maluchow tez sie takie uparciuchy robia? U nas ostatnio kazde wyjscie do zlobka to mala wojna. A to pizamki zdjac nie chce, a to spodnie nieodpowiednie wyciagnelam, i musze leciec przez wszystkie pokazujac jej a ona kiwa glowa na nie az wreszcie laskawie na ktores skinie tak... albo bluzki nieodpowiednie. Ostatnio 2 razy szla do zlobka w za duzych butach 22 numer, podczas gdy nosi 20, dzis z kolei po domu musialam jej ubrac juz za male paputki numer 19, bo je na dnie szafy odkryla i nie bylo bata jak tylko ubrac. Do zlobka codzien musi cos targac ze soba, bo inaczej z domu nie wyjdzie, dzis zabrala ksiazeczke Zosia Samosia i dziewczyny zmuszala do czytania. Biedne jezyki lamaly, ale twardo podobno probowaly.

Ala ma to samo, ale staram się nie wymiękać, chociaż ciężko jest.

Mój Igor już od miesiąca o liście do mikołaja przebąkuję. Teraz ja to wykorzystuję i jak jest niegrzeczny, mówię, żę "rózgę" dostanie.

miłego wieczorka

reklama
Witam sie jesiennie... chyabjesiennie, bo ciepełko za oknem było i owszem.
Bartek jest mega uparty, jak każdy dzieciak... Kuba też... więc jest wesoło, ale dajemy radę :-D na ryki nie zwracamy uwagi, zaś nenene w sytuacji 'ubierz buty' także spotyka się z 'górą lodową'... ale powiem Wam, ze mam qwrażenie, że jest łatwiej, niz z Kubą, bo zazwyczaj Kuba też się ubiera, a robi to bez protestów, więc mała małpka go naśladuje ;-) i tym oto sposobem wiem już do czego rodzicom jest potrzebne strasze dziecko :-D Bawią się tez razem, więc my mamy coraz więcej luzu :cool2:

Elvie ona CI się jeszcze do wanienki mieści ?
Witam wieczorkiem:-)

Chłopcy z tatusiem oglądają bajkę a mamusia podczytuje co u was ale cisza dzisiaj widać że to sobota ;-)U nas dzisiaj zaliczyłyśmy sobie z Helenką babską kąpiel :tak: Helenka mega zadowolona potem mamusia wyszła a do Helenki dołączyli bracia i był szał bo to co Helenkę interesowało najbardziej to ta część ciała której ona nie ma :rofl2::-D

U nas Ola się kąpie z SZymkiem i już się nauczyła że SZymek to ma tam KOKO .

Ola coraz wiecej gada czasami by mogła zamilknĄĆ :-Da ULUbione to jest co to ? i tak na wszystko pokazuje . Co potrafi to po nas powtarza . a gadaniem idzie jej lepiej niż SZymkowi w jej wieku .

Wczorak zostawiłam dzieciaki z małżem i pojechałam z koleżankami na wyżerkę do knajpy

u nas tez dzis bylo ladnie..do czasu...akurat wtedy kiedy my na spacer wyszlysmy zaczelo wiac i to dosc mocno tak ze mi w grubszej kurtce dosc zimno bylo...spacer zakonczylysmy tez szybciej niz trwalo same przygotowanie taka Olkahisterie urzadzila...nie chciala zakumac ze jak siedzi to czapa ma byc na glowie...co siadala to czapke sciagala albo krecila glowa w prawo i lewo az czapka sama spadla..a darla sie przy tym tak glosno ze pol Ilawy napewno ja slyszalo...no moze nie caly spacer sie darla, naprzemian darla sie i piszczala zaciskajac zeby...szok..
glowa mi peka, humoru dalej brak, najchetniej zaszylabym sie gdzies i nie wychodzila..

Katik tron Olki stoi:) ale nie w jej pokoiku bo tam glownie cwicze z mala a miejsca niewiele, tak wiec stoi w honorowym miejscu w naszym dziennym pokoju:) ostatnio to ulubione miejsce Olki do ogladania reklam...ma tez manie silowania sie z ta poducha, jak juz do niej doczlapie to chwyta ja i probuje ciagnac na srodek pokoju..komicznie to wyglada

Czuje sie zle... buuuu. Myslalam, ze mi przejdzie a tu jeszcze gorzej. Poki paracetamol dziala to jest ok, ale co jakis czas przychodzi chwila, ze mam wrazenie, ze boli mnie kazda czesc ciala. W dodatku na migdalach ropa!!!!!
CHyba jutro po pracy do lekarza musze sie wybrac. Oby tylko Polka nie zalapala nic.

Witam po weekendzie słoneczko pięknie świeci tylko humoru jak nie było tak nie ma ...

Katik kuruj się kochana ja myślałam że to białe na gardle to angina ropna a okazało się wirusowe zapalenie gardła więc lepiej śmigaj do lekarza !

matra rośnie z Oli siłaczka super że tak fajnie sobie radzi

aniam wiem co czujesz też czasami marzę żeby Natalka przestała gadać ale w sumie słodkie są te jej pogaduszki i gestykulowanie przy tym ;-)

Hejka :-)

Helenka od rana robi objazd mieszkania:tak: Od kilku dni namiętnie jeździ swoim samochodzikiem takim do odpychania się nóżkami, raz jej Mateusz pokazał że nie tylko się na nim siedzi ale można też jeździć od tego czasu jest szał, korytarz mamy długi więc miejsce jest, ciekawe co na to nasi sąsiedzi bo dzisiaj od 7 rano jeździła :rofl2:

Mamusia od poniedziałku zły nastrój to niedobrze :no: Przesyłam ciepłe myśli i masę usmiechów:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Katik zdrówka , zdrówka bidulko

Marta u nas też ostatnio czapka to be zwłaszcza taka cieplejsza no ale cóż musi nosić i nie ma zmiłuj :tak:

Aniam zazdroszczę wypadu z koleżankami:tak: U nas jest odwrotnie chłopcy w wieku Helenki nadawali jak katarynki a ona ma czas ;-)

Aniez też jestem takiego zadania że jak z pierwszym dzieckiem więcej problemów to to drugie jakieś bardziej spokojne tylko że trzecie to znowu podobne do pierwszego więc u nas jest też szał ciał:rofl2::-D

Anna wiem co czujesz bo jak my szukaliśmy auta to też nam trochę to zajęło bo niby wiadomo co nam się podoba ale decyzję trudno podjąć.Mam nadzieję że wkrótce będziesz miała czym jeździć:tak:

Magda Helenka ma jedną taką bajkę że ogląda jak zaczarowana i wtedy mogę spokojnie zrobić obiad , pomóc chłopakom przy lekcjach czy nawet poczytać książkę :tak:

gosia 60 zeszytów to niezłe wyzwanie :-D

Nata jak tam po wizycie w Stolicy ?

Dobra zmykam do cukierni bo muszę na jutro torcik zamówić :tak:

Papatki

reklama
Katik- zdrówka!!!

Gosieńka-
też jestem takiego zadania że jak z pierwszym dzieckiem więcej problemów to to drugie jakieś bardziej spokojne tylko że trzecie to znowu podobne do pierwszego więc u nas jest też szał ci
no to my zostaniemy przy dwójce :-p

Aniam- u nas odwrotnie, Kuba gadł i gada, jak nakręcony, zaś Bartek mówi dużo... po chińsku;-) ale ostatnio oprócz: mama, tata, bama, to, tamto, da, am, aaa (na spanie), bamu (jak sie walnie, albo cos mu spadnie), pojawily sie 2 nowe wyrazy: auto i me-me... Kto zgadnie o co chodzi ;-)?

Rano mąż był z Kubulą u dentysty i go pochwalę (Kubulę, nie męża), że nadal ma wszystkie zębole zdrowe :-D
Dentystka powiedziała też, że najlepiej myć zwykłą szczteczką, nie elektryczną (tylko stary nie zadał kluczowego pytania 'czemu', więc Wam nie powiem, ale opinią dentysty sie podzielę), że elektryczne są super, ale dla dorosłych.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry