AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
jestem
żyję
przynajmniej tak mi się wydaje ;-)
Zdrówka dla wszystkich chorych.
Gratuluję zdrowych zębów Kubie i Weronice. U nas J. ma zęby stanowczo po A. czyli słabe i podatne na pruchnicę. I tak się cieszę że tylko 2 zęby ma zaborowane a reszta jest ok lub w miarę ok. Myjemy co jakiś czas żelem elmex i jest nieźle bo to co juz jest nie postępuje. Zatrzymało się.
Kittek tobie, Nacie i mojemu A. przydałby się porzadny odpoczynek
szkoda że nie macie kiedy. Przytulam.
Aniez zdrówka. Oby dzieciaki się uchroniły
dobra na razie tyle bo mi pchła na kolana wlazła i nie da pisać
żyję
przynajmniej tak mi się wydaje ;-)
Zdrówka dla wszystkich chorych.
Gratuluję zdrowych zębów Kubie i Weronice. U nas J. ma zęby stanowczo po A. czyli słabe i podatne na pruchnicę. I tak się cieszę że tylko 2 zęby ma zaborowane a reszta jest ok lub w miarę ok. Myjemy co jakiś czas żelem elmex i jest nieźle bo to co juz jest nie postępuje. Zatrzymało się.
Kittek tobie, Nacie i mojemu A. przydałby się porzadny odpoczynek
szkoda że nie macie kiedy. Przytulam.Aniez zdrówka. Oby dzieciaki się uchroniły

dobra na razie tyle bo mi pchła na kolana wlazła i nie da pisać
jeden ząbek już się przebił 4 kolejne na maxa opuchnięte. Lecę zaraz do pediatry zobaczyć czy to nie coś gorszego. Ani kataru ani kaszlu nie ma więc głupia jestem o co chodzi. Przy ząbkowaniu miała zawsze 38.5 a teraz to już chyba za dużo :-(
Lecę mierzyć;-)
wymuszacz mały. i jeszcze te jego "be" czyt. smoczek. jak go nie nosił tak teraz prawie cały czas, a jak nie to cała ręka w buzi..już nie wiem co z tym robić bo wszelkie sposoby nic nie dają. a najgorsze ze budzi sie w nocy tylko po to by go włożyć spowrotem do buźki.