reklama

Kwietniówki 2010!!!

Szarańcza śpi...ufff
M. ma katar lejący więc nocka pewnie wesoła będzie.
J. znowu pokasłuje byliśmy u pediatry ale czysty...

łeb umyłam i od razu mi lepiej, ale padam na pysk dzisiaj...chyba zaraz pójde spać...

Elvie jakto "jak bedzie z dwójką"?? Będzie wesoło! A dzieciarnia jak będzie broić razem to się szybciej zmęczy (taaaaaa powiedziała co wiedziała :-D) ale wierz mi u mnie nie ma wielkiej róznicy pomiędzy bałaganem po jednym czy po dwóch rozrabiakach :-D. Gorzej jak marudza i włącza się im tryb "TYLKO MAMA" wtedy jest jazda bez trzymanki :-p

reklama
Elvie, armagedon bedzie;-)
buahahaha nie ma to jak dobre slowo :-D:-D:-D

Ja, dziekuje, troszke lepiej. Temperatura juz odpuscila, wiec pozostal "tylko" bol gardla. Ale taki solidny... Nic to, lada dzien mam nadzieje, ze bedzie lepiej.
Pola ostatnio troszke sie poprawila z chodzeniem spac, i 19 godzina a ona juz sama wola, ze chce na gore. To przez to krotkie spanie w zlobku, bo tam sypia max godzinke, a w domku to ciagnela 2.5 albo i 3 godzinki.

buahahaha nie ma to jak dobre slowo
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

He he, a uwierzylabys gdybym napisala, ze bedzie malinowo???

To przez to krotkie spanie w zlobku, bo tam sypia max godzinke, a w domku to ciagnela 2.5 albo i 3 godzinki.

Lo jezusicku, to co Ty temu dziecku dajesz, ze tyle spi w chacie? Moja jak godzine przekima to dobrze. I tak musze ja przez polowe tego czasu w ramionach trzymac...

Gosiek, ostatnio zastanawialam sie jak Ami, czy dala sie odcyckowac wreszcie?

Gosieńka, Nata sto lat dla Was, dużo miłości :-)

Moje dziecko dziś pierwszy raz nie zapłakało przy myciu ząbków, nie wyrywała się tylko spokojnie wytrwała :tak: terapia C. Delacato już działa :tak::tak::tak:
Ja się dziś ogarnąć nie mogę, od rana coś robię, ledwo na rehabilitację zdążyłyśmy a jutro mała ma echo serca, ekg i na koniec do kardiologa z tymi wynikami. Mam nadzieję, że chociaż tam będzie ok, bo za dużo ostatnio mamy "wrażeń".

Uciekam dalej ;-)

Pchła w łóżku arie wyśpiewuje od 3 minut, ale nieugięta jestem. nakarmiona, leki dostała, niech już wreszcie idzie spać,bo mnie noc w papierach zastanie.

Zielona - jak tak źle będzie to zawsze mogę spakować w paczkę i wysłać na wakacje do ciotki do Meksyku:-D

Katik - spróbuj to gardło letnią wodą z solą płukać, po 2-3 razach powinno pomóc. Mnie zawsze pomaga, chociaż sam zabieg najprzyjemniejszy nie jest. No i pij dużo.

Lenka przestała właśnie śpiewać, za to tatę namiętnie woła:-D

Brawo dla Paulinki. Swoja droga mamy wczesniakow lub dzieci z problemami sa prawdziwymi specjalistkami w zakresie roznych terapii. Taka mama (lub tata) powinna miec prawo wykonywania zawodu terapeuty bez zbednych szkol :tak:

Witam się, ciężko mi się myśli, mam kryzys i idę niedługo spać.

Gosieńce oraz Nacie wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek. Baby kochane szczęścia, zdrówka i miłości dla Was! Niech się spełnią Wasze najskrytsze marzenia!

Tęskno mi za Wami,ale naprawdę nie daję rady podczytywać...

reklama
Joł mąż ma grypę i baterię leków :-D
Ale chyba już mu lepiej .
Z małą byłam u ortopedy . wsio ok i pochwałkę za buty dostałam .
Pani mówi że lepiej łazi niż większość dzieci w jej wieku bo jakoś tam ciężar przerzuca nie wiem o co kaman .
A ja się jej czepiałam że nogi nie tak stawia :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry